Øyendråper

Øyedråper som motvirker og forhindrer røde øyne - umiddelbart!
Swiss Eyes
Kampanj
280,-
310,-

Instruksjoner

Slik fungerer det

Swiss Eyes Øyedråper

Øyne er svært følsomme og kan lett bli tørre og irriterte. Hvis du tilbringer mye tid utendørs, jobber lange dager foran en dataskjerm eller har sovet dårlig, er det enda større fare for å få irriterte øyne.

Tørre, røde øyne trenger ekstra beskyttelse i form av fuktighet, vitaminer og næringsstoffer for å holde seg sunne og hvite. SWISS EYES gir øynene akkurat det de trenger for ikke å bli irriterte eller tørre.

SWISS EYES er en ny type profesjonelle øyedråper med smørende egenskaper som motvirker og forebygger røde øyne på kort tid. Det er de første profesjonelle øyedråpene som motvirker og forebygger røde øyne uten det forbudte stoffet nafazolinhydroklorid.

Symptomer på anstrengte øyne er tørrhet, sandfølelse, kløe, irritasjon, brennende følelse, smerte, lysfølsomhet, tåkesyn eller problemer med kontaktlinser. SWISS EYES lindrer disse symptomene, men passer også ypperlig for øyne som bare trenger ekstra beskyttelse i forebyggende øyemed. Hvis du befinner deg i utsatte omgivelser eller bare vil gi øynene en ekstra smørende og lindrende følelse samtidig som du tilfører dem viktige næringsstoffer og fuktighet, vil SWISS EYES gjøre underverker.

SWISS EYES kan også brukes av deg som bruker kontaktlinser, og kan med fordel påføres på øyet mens linsen er i, for samme effektive resultat.

Vask hendene før bruk. Drypp 1 eller 2 dråper i det aktuelle røde øyet opptil fire ganger daglig. Den unike sammensetningen i SWISS EYES smører overflaten av øyet og forbedrer helsen i hele hornhinnen ved å gjenopprette den naturlige fuktbalansen i øyet.

Anbefales for

  • I forebyggende hensikt for å få en herlig og smørende følelse som gir deg sunnere, våkne øyne
  • Mildt ubehag med tørre øyne
  • Middels til store plager med tørre øyne
  • Eliminering av røde øyne
  • Ekstra beskyttelse for øynene hvis du befinner deg i utsatte omgivelser eller arbeider mye foran dataskjerm

Swiss Clinic AB Copyright © 2011-2015

Trenger du hjelp?

questionmark icon

Trenger du hjelp med ditt kjøp eller valg av produkter? Ring oss nå på: 23 960 530

Trenger du hjelp med ditt kjøp eller valg av produkter? Send en epost til info@swissclinic.no eller maile kundeservice direkte via vårt kontaktskjema her

SwissClinic.no bruker cookies. Ved å fortsette på den siden du aksepterer bruk av cookies.

Jeg forstår
Les mer...