ALLTID FRI FRAKT
Kundeservice 23 96 05 30
Åpningstider: 09.00-17.00

Øyendråper

Øyedråper som motvirker og forhindrer røde øyne - umiddelbart!

SWISS EYES Øyedråper

Øyne er svært følsomme og kan lett bli tørre og irriterte. Hvis du tilbringer mye tid utendørs, jobber lange dager foran en dataskjerm eller har sovet dårlig, er det enda større fare for å få irriterte øyne.

 

Tørre, røde øyne trenger ekstra beskyttelse i form av fuktighet, vitaminer og næringsstoffer for å holde seg sunne og hvite. SWISS EYES gir øynene akkurat det de trenger for ikke å bli irriterte eller tørre.

 

Slik fungerer det

SWISS EYES er en ny type profesjonelle øyedråper med smørende egenskaper som motvirker og forebygger røde øyne på kort tid. Det er de første profesjonelle øyedråpene som motvirker og forebygger røde øyne uten det forbudte stoffet nafazolinhydroklorid.

 

Symptomer på anstrengte øyne er tørrhet, sandfølelse, kløe, irritasjon, brennende følelse, smerte, lysfølsomhet, tåkesyn eller problemer med kontaktlinser. SWISS EYES lindrer disse symptomene, men passer også ypperlig for øyne som bare trenger ekstra beskyttelse i forebyggende øyemed. Hvis du befinner deg i utsatte omgivelser eller bare vil gi øynene en ekstra smørende og lindrende følelse samtidig som du tilfører dem viktige næringsstoffer og fuktighet, vil SWISS EYES gjøre underverker.


SWISS EYES kan også brukes av deg som bruker kontaktlinser, og kan med fordel påføres på øyet mens linsen er i, for samme effektive resultat.

Instruksjoner

Vask hendene før bruk. Drypp 1 eller 2 dråper i det aktuelle røde øyet opptil fire ganger daglig. Den unike sammensetningen i SWISS EYES smører overflaten av øyet og forbedrer helsen i hele hornhinnen ved å gjenopprette den naturlige fuktbalansen i øyet.

 

Anbefales for

  • I forebyggende hensikt for å få en herlig og smørende følelse som gir deg sunnere, våkne øyne
  • Mildt ubehag med tørre øyne
  • Middels til store plager med tørre øyne
  • Eliminering av røde øyne
  • Ekstra beskyttelse for øynene hvis du befinner deg i utsatte omgivelser eller arbeider mye foran dataskjerm