ALLTID FRI FRAKT
Kundeservice 23 96 05 30
Åpningstider: 09.00-17.00

Swiss Skin Roller

Swiss Skin Roller i gruppen Hud hos Swiss Clinic Distribution Ltd (OBSK13011-VA)
Swiss Skin Roller
Swiss Skin Roller
Nållengde: 
Antall: 
Gratis frakt

Dermaroller Swiss Skin Roller

Swiss Skin Roller er en revolusjonerende behandlingsmetode der du ved hjelp av en unik hudroller med 540 mikronåler av kirurgisk stål stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og nye hudceller.

Den hjelper deg naturlig å rette opp hudskader og problemer som rynker arr sprekker den motvirker hårtap og glatter ut cellulitter.

For å finne den lengden som gir det beste resultatet for deg kan du bruke vår lengdeguide. Du finner den her!
Les mer...
Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp:

Produktbeskrivelse

Swiss Skin Roller er en klinisk testet hudroller som kan brukes både på kroppen og i ansiktet. Den er en del av Swiss Skin Renewal Kit og spesialister anbefaler at den brukes i kombinasjon med:
Swiss Immunizer & Swiss Rejuvenator
Lengdeguide
Finn størrelsen som passer deg!


Slik fungerer det

Når du ruller rolleren over huden i forskjellige retninger stimulerer rolleren sterkt veksten av nytt bindevev og nye hudceller noe som igjen glatter ut ujevnheter og gir deg ny frisk hud.

Swiss Skin Roller består av 540 små mikronåler fremstilt i kirurgisk stål. Noen minutters bruk gir ca. 300 000 tynne mikrokanaler i huden. I kombinasjon med rett hudpleieprodukt gir kanalene en rask naturlig og mindre smertefull helingsprosess.

På den måten er Swiss Skin Roller det perfekte verktøyet for å behandle og fornye huden hjemme på egen hånd.
Swiss Skin Roller kan brukes til behandling av mange hudproblemer. Felles for de fleste problemene er kollagenmangel i huden. Swiss Skin Roller bidrar blant annet til:

  • Hudforyngelse gjennom blant annet økt produksjon av kollagen
  • Behandling av rynker
  • Eliminering av strekkmerker
  • Redusering av operasjonsarr
  • Effektiv behandling av arr etter for eksempel akne
Lengdeguide
Finn størrelsen som passer deg!


Instruksjoner

  • Rengjør huden før du behandler den med rolleren.
  • Sørg for at Swiss Skin Roller er grundig rengjort. Vi anbefaler at du bruker Swiss Sanitizing Spray som rengjøring.
  • Rull forsiktig frem og tilbake med rette bevegelser og passelig trykk. Rull ca. ti ganger i fire forskjellige retninger: vertikalt horisontalt og diagonalt begge veier.
  • En behandling bør pågå i maks fem minutter.

Rett etter behandling anbefaler vi at du bruker en svalende gel. Swiss Rejuvenator har en svalende effekt og inneholder i tillegg det svært immunstimulerede stoffet betaglukan. Ettersom du nå har laget tusenvis av mikrohull kan huden absorbere alle stoffene som finnes i forskjellige serum og vitaminkremer.

Behandlingen bør utføres med intervaller med en ukes pause. Det betyr at du uke 1 behandler det ønskede området hver dag. Uke 2 avventer du med behandling for at huden skal få hvile og bygge seg opp igjen. Uke 3 gjenopptar du behandlingen som du utfører hver dag. Gjenta prosessen inntil det ønskede resultat er oppnådd.

Kjøpsvilkår

Fornøyde kunder!
Vivianne Carlsson 32, selgere, Vagnhärad
Vivianne Carlsson 32, selgere, Vagnhärad
– Jeg er vanligvis veldig skeptisk til slikt som dette, men jeg prøvde Swiss Clinics tannbleking, og det fungerte kjempebra. Nå bruker også kjæresten min det. Senere fikk jeg et nyhetsbrev om denne rolleren,

Veronica Lauritsen (26), moteblogger  
Veronica Lauritsen (26), moteblogger  
Jeg kan med hånden på hjertet si at Swiss Skin Roller er det beste jeg har testet noengang, og jeg er stolt av å kunne legge ut bilder på bloggen som viser det fantastiske resultatet.

Vurderinger