Behandlinger Behandlinger

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home

Behandlinger

Velg en kategori nedenfor for å lese om behandlingene vi har innenfor det aktuelle området.

Våre behandlinger

HUD

Huden er kroppens største organ og på et voksent menneske har huden en overflate på nesten to kvadratmeter og veier cirka fire kilo. Huden består av tre lag, overhuden (epidermis), lærhuden (dermis) og underhuden (subcutis). Huden har mange viktige oppgaver.

HÅR

Håravfall er en plage som kan ramme både kvinner og menn, en plage som er relativt vanlig hvor nesten hver tredje mann rammes av håravfall. Det finnes mange forskjellige grunner til hvorfor menn mister mye hår som sykdom, medisiner, stress, vitaminmangel samt hormonelle og arvelige faktorer.

TENNER

Gule og misfargede tenner er et stort problem for mange i dag. Dette problemet gjør at mange ikke våger å smile eller vise tennene sine, noe som fører til at de får dårligere selvtillit. Om du plages av dette problemet er det på tide at du gjør noe med det.

ØYENBRYN

Den rådende moten for hvordan et par øyenbryn skal se ut endrer seg med tiden, og nå er det fyldige og naturlige øyenbryn som gjelder. Mange opplever derimot at det er vanskelig å få en pen form på øyenbrynene sine.