EYE LASH ENHANCER SERUM/BROW ENHANCER SERUM EYE LASH ENHANCER SERUM/BROW ENHANCER SERUM
Handlekurv

EYE LASH ENHANCER SERUM/BROW ENHANCER SERUM

Hvilket stoff påvirker hårveksten?

Ingrediensen Redensyl ™, utnevnt til " Personal Care Ingredient of the Year ", stimulerer hårveksten til å produsere sterkere og sunnere hår.

Inneholder serumet skadelige stoffer?

Eyelash Growth Serum og Brow Growth Serum har vist i uavhengige tester at det ikke forstyrrer eller irriterer huden, men som med all kosmetikk så kan visse personer være allergisk mot noen av ingrediensene. Om du får en allergisk reaksjon, avslutt behandlingen umiddelbart og kontakt kundeservice.

Besøk vår kundeservicetportal her den enkleste og raskeste støtten.

Både serum inneholder bare naturlige ingredienser og er et av få øyevippeserum på markedet som ikke faller under legemiddelverkets salgsforbud på prostanglandiner.

Når kan jeg regne med å se resultater?

I undersøkelsene vi har utført har vi sett at det tar mellom 3-4 uker før man ser et merkbart resultat, men dette er individuelt. Vi anbefaler at man følger bruksanvisningen nøyaktig og i minst 6-10 uker.

Om du glemmer å påføre serume en kveld så påfør det morgenen dagen etterpå. En konsekvent anvendelse er nøkkelen til et raskt og bra resultat.

4 ml serum varer i ca 3 måneder og 6 ml varer i ca 5 måneder. Mange påfører produktet kun på den øvre øyevipperaden og da varer så klart produktet lenger.

For å opprettholde resultatet ditt, så anbefaler vi at du påfører serume  2-3 ganger i uken. Slik beholder du intensiteten i vippene og bryn og gir dem næring slik at de kan bli lange.

Fungerer Eyelash Growth Serum jeg har vippeforlenging også?

Ja! Eyelash Growth Serum har en unik blanding av næringsrike ingredienser som passer bra for deg som har øyevippeforlenging også.

Er det samme innhold i Eyelash Growth Serum og Brow Growth Serum?

Nei. Den grunnleggende sammensetningen er den samme, men vi byttet enkelte næringsstoffer da ditt hår i øyenbrynene er tykkere av naturen som betyr at du må ha en tykkere væske til dem. Men det er det den samme unike formelen som tillater dem å vokse seg sterkere og lengre.

Børsten på Brow Growth Serum er annerledes og spesielt designet for å enkelt og greit applisere Brow Growth Serumpå øyenbrynene.

Kan jeg bruke Eyelash Growth Serum/ Brow Growth Serum når jeg ammer eller er gravid?

Ja, vi har konsultert våre sveitsiske eksperter i kosmetikk. Det er ingen tvil om at du kan ta behandling under graviditet eller amming.

Er Eyelash Growth Serum testet på dyr?

Nei, ingen av Swiss Clinics produkter er testet på dyr, og vi er stolte medlemmer av PETA - People for Ethical Treatment of Animals

Hva gjør jeg om jeg får Eyelash Growth Serum serum i øynene?

Får du produktet i øynene skal du skylle med lunkent vann. Hvis irritasjon vedvarer etter at du har fått Eyelash Growth Serum direkte i øynene, ta kontakt med vår kundeservice.

Besøk vår kundeservicetportal her den enkleste og raskeste støtten.