Face Dry Mask Face Dry Mask
Handlekurv

Face Dry Mask

Hvorfor er det viktig å behandle 9 dager i strekk?

Den kontinuerlige behandlingen er nøkkelen til å oppnå de resultatene vi lover. Vår 9-dagers kur er en forutsetning for å oppnå langsiktige resultater.

Face Dry Mask reduserer effektivt rynker og fine linjer, rehydrerer og forynger huden, og gir en jevnere hudtone. 15 minutters behandling – og du behøver ikke å skylle ansiktet etterpå.

Hvordan og hvorfor er masken tørr?

Vår Face Dry Mask bevarer alle ingrediensene i tekstil, hvilket gjør at den er tørr og dermed, til forskjell fra bløte ansiktsmasker, gir en friskere følelse.

Den er faktisk også mer hygienisk, ettersom masken ikke tiltrekker seg støv og smuss like enkelt.

Vanlige ansiktsmasker kan både lage flekker og medføre et visst ubehag ved anvendelse. Face Dry Mask er en tørr maske, enkel å ta på og ta av, helt uten flekker og smerte.

Hele 87 % aktive ingredienser som absorberes dypt inn i huden.

Fordelen med at vår maske har et tørt ytre er også at den kan brukes flere ganger. Én maske kan brukes i 3 omganger.

Når er det beste tidspunktet å bruke masken?

Det finnes ingen forskrifter om hvilken tid på døgnet det er best å bruke masken. Vi syns at det er opp til hver enkelt.

Personalet på Swiss Clinic tipser:
”Om morgenen, omtrent en halvtime før man starter på sin vanlige hudpleierutine eller sminker seg. Den gir en flott glød som holder seg i flere timer.”

”Om kvelden etter en lang dag på jobb. Man både ser og føler at ingrediensene gir ansiktet et løft og en energi som den fortjener.”

Får jeg bedre resultat dersom jeg bruker den lengre enn 15 minutter?

Det er tilstrekkelig å behandle i 15 minutter for at de aktive ingrediensene skal absorberes i huden og gi sin vidunderlige effekt. Å behandle lengre kommer ikke til å utgjøre nogen forskjell.

Hvor lenge virker stoffene etter hver behandling?

Etter behandling med Face Dry Mask skal man ikke skylle ansiktet. De aktive ingrediensene virker i 8 timer etter behandlingen, sammenlignet med vanlige masker på cirka 45 min. Det er 11 ganger lengre.

Er masken tilpasset for alle hudtyper?

Ja! Face Dry Mask kan brukes av yngre og eldre, kvinner og menn. Med alle dens aktive ingredienser påvirker masken fet, grov, sensitiv, tørr og uren hud på best mulig måte.

Hvor lenge holder masken seg i forpakningen?

Maskene holder seg i en brutt forpakning i 3 måneder. I en ubrutt forpakning – se best før-datoen på baksiden.