Caroline Berg Eriksen har nå kommet i gang som norsk ambassadør for Swiss Clinic Caroline Berg Eriksen har nå kommet i gang som norsk ambassadør for Swiss Clinic

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Caroline Berg Eriksen har nå kommet i gang som norsk ambassadør for Swiss Clinic

Caroline Berg Eriksen har nå kommet i gang som norsk ambassadør for Swiss Clinic

Hun er blendende vakker, ydmyk som bare det, gift med en fotballspiller, mamma til to barn og nå et ansikt utad for Swiss Clinic i Norge.

I 2009 startet hun bloggen ”fotballfrue” som raskt ble Norges mest leste blogg. Allerede året etter hadde Caroline drøyt en halv million lesere i uken. Nå, seks år senere, driver hun bloggen www.carolinebergeriksen.no og har etablert merkevaren sin som nettopp Caroline Berg Eriksen. Utover karrieren som blogger har hun både rukket å jobbe som modell, journalist og gitt ut to bøker i Norge. 

Image source: www.carolinebergeriksen.no


”Vi er svært stolte av samarbeidet vårt med Caroline og hun passer utmerket som norsk ambassadør for merkevaren vår”, sier en av grunnleggerne Fredrik Kristensson.

Gjennom både 2016 og 2017 vil blant annet to nye produktlanseringer presenteres av Caroline. Produktlanseringene kommer til å innebære et helt nytt ”marked” for Swiss Clinic og produktkonseptet i sin helhet.

Besøk bloggen hennes her.