Den usminkede looken er årets største skjønnehetstrend Den usminkede looken er årets største skjønnehetstrend

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Den usminkede looken er årets største skjønnehetstrend

Den usminkede looken er årets største skjønnehetstrend

Etter mange år med fokus på kosmetisk skjønnhet og en tid med økte kirurgiske inngrep, kommer nå motreaksjonen. Det naturlige, nøytrale utseendet er årets største skjønnhetstrend.

Et sparklet utseende med tykt lag av sminke er helt ut - i stedet er det naturlig skjønnhet og nedtonet make-up som dominerer skjønnhetsbildet verden over. New York Times kaller trenden "den nye skjønnhetsstandard" og britiske Vogue snakker om "raw beauty ",  der litt concealer er alt som trengs i morgenrutinen og selv mascara er forbudt.
 
På catwalken ser du trenden veldig tydelig. Designere som Alexander Wang, Balmain, Proenza Schouler, Emilio Pucci, Christopher Kane og Lanvin brukte alle usminkede modeller i sine seneste moteshow. Kjendiser som Gwyneth Paltrow og Beyoncé laster opp usminkede "selfies" og på de sosiale medier spres hashtaggen #nomakeup. Da den verdensberømte motebloggen Man Repeller nylig publisert et innlegg med tittelen "Why I don´t wear make-up" ble det så mye klikket på at hele siden kollapset.  
 
Også på Swiss Clinic har man merket økt etterspørsel etter produkter som fremmer naturlig, makeup-fri skjønnhet og som gir varige resultater.
- Våre kunder vil ha skjønnhetsprodukter som gjør at man ikke må bruke mye tid foran speilet hver dag. Spesielt nå om sommeren ønsker de å hoppe over mascara, foundation og annen makeup som bare gir midlertidig effekt. Alle våre produkter er basert på kliniske studier og gir garantert, langsiktig effekt, sier Fredrik Kristensson, administrerende direktør i Swiss Clinic.
 
Blandt mange skjønnhetsprodukter med varige resultater er det de følgende som utmerker seg:
 
Øyevippeserum Eye Lash Enhancer Serum gir samme effekt som en mascara, men med et permanent resultat - vippene blir lengre, fyldigere, mørkere og mer buet. Serumet er basert på en helt naturlig formel og inneholder ingen skadelige eller forbudte stoffer.  
 
Tannblekingskitet Whitening System er en profesjonell tannblekingsbehandling til hjemmebruk. Et enkelt og rimelig alternativ som gir deg et vakkert, hvitere smil i løpet av få dager. Kitet inneholder 10 ml blekingsgel, skreddersydde formbare skinner og en hendig oppbevaringsboks.
 
Hudbehandlingskitet Swiss TOTAL SKIN RENEWAL KIT forynger og revitaliserer huden ved hjelp av en hud roller (Skin Roller) i kombinasjon med anti-aging serum (Swiss REJUVENATOR) og et tilpasset kosttilskudd (Swiss IMMUNIZER). Ved å stimulere huden til å helbrede seg selv  samt øke produksjonen av kollagen og elastin, reduseres arr, strekkmerker, rynker og cellulitter.
 
Øyebrynsserumet Brow Enhancer Serum gir tettere, fyldigere øyenbryn som er perfekt egnet til den usminkede looken og for personer som har overplukket brynene. Serumet er prostataglandinfritt og inneholder en unik protein-og vitaminblanding som stimulerer øyenbrynets gjenvekst.