Forbered ett deilig hjemme-spa Forbered ett deilig hjemme-spa

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Forbered ett deilig hjemme-spa

Forbered ett deilig hjemme-spa

Er du en av de som elsker å dra på spa for å koble av og bli tatt vare på med velgjørende behandlinger? Det er minst like deilig med hjemmespa på ditt eget bad de gangene du ikke har tid eller råd til å sjekke inn på ett spaanlegg. Bare følg våre tips!

Skap den riktige stemningen

Riktig atmosfære er avgjørende for å få den ekte spafølelsen. Tenn duftlys, sett på avslappende musikk og skru av mobilen.

Lag sunn snacks

Miks en oppfriskende smoothie av frukt og bær. Prøv for eksempel å blande banan, frossen mango og litt tyrkisk yoghurt. Sett frem en vitamin- og antioksidantrik frukttallerken og ha nøtter i en skål. Skjær opp sitron eller agurk og ha skivene i vannkaraffelen. Kok en kanne te, helst grønn, legg frem noen blader og avslapningshjørnet er klart!

Og så til behandlingene…

Det er kun fantasien som setter grenser for hvilke velgjørende behandlinger du kan ta i ditt hjemmespa. Her er noen tips.

Kurbad. Tapp ett varmt bad, drypp litt eteriske oljer, badesalt eller badeskum i vannet. Synk ned og nyt.

Ansiktsbehandling. Rens huden, bruk en mild peeling og påfør deretter en ansiktsmaske. Som avslutning kan du påføre oppfriskende hudvann og en fuktighetskrem. Vil du gi huden en real boost? Avslutt behandlingen med å bruke Skin Roller, som stimulerer huden til å fornye seg selv.

Pedikyr. Senk føttene ned i ett fotbad. Fil deretter bort hard hud med en fotfil, klipp og fil neglene og smør inn bena med en herlig fotkrem. Avslutt med å lakke tåneglene og du er klar for sandalsesongen.

Tannbleking. Whitening System gir deg ett hvitere smil på en havtime. Følg instruksjonene på pakken for å forme skinnene nøyaktig etter dine egne tenner. Ha deretter i geleen og la den virke i 30-60 minutter. Mens du venter kan du for eksempel ta en hårkur?