Fremhev din indre skjønnhet og få bedre hudhelse med betaglukaner Fremhev din indre skjønnhet og få bedre hudhelse med betaglukaner

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Fremhev din indre skjønnhet og få bedre hudhelse med betaglukaner

Fremhev din indre skjønnhet og få bedre hudhelse med betaglukaner

Ny forskning har vist hvilke fordeler det har å la betaglukaner inngå i det daglige kostholdet. Enda mer interessante er studiene som viser hvor gunstig inntak av betaglukaner er for skjønnhet og hudpleie.


Lokal påføring av betaglukaner kan også bidra til å fjerne fine linjer og rynker og behandle andre typer hudproblemer. Resultatene fra en studie ved University of Alberta i Canada ble publisert i et av de siste numrene av “International Journal of Cosmetic Science” (august 2013) og viste at betaglukaner utvunnet av havre kan påføres lokalt og gi gunstige resultater.

Funnene var spesielt viktige fordi de viste at betaglukanmolekylene er i stand til å trenge gjennom huden. I mange år har leger og vitenskapsfolk trodd at molekylene ikke var i stand til det. Men funnene i denne nye studien beviser altså det motsatte. Dette har betydning for fjerning av fine linjer og rynker og behandling av visse hudproblemer, men det ble dessuten oppdaget at betaglukaner kan fremme sårheling og redusere arr etter operasjoner. I tillegg har vi altså lenge vært klar over helse- og ernæringsfordelene.


Denne løselige fiberen finnes i celleveggene til havre og andre matvarer, blant annet bygg og sopp. Havre er kjent for å være trygt å bruke og å gi rask lindring for personer med enkelte symptomer på irritert hud (f.eks. sviing, kløe, smerte). Betaglukaner kan også bidra til å glatte ut huden og gi et yngre utseende når det brukes som en del av den daglige hudpleierutinen. Disse kraftige polysakkaridene har altså en dobbelt virkning – immunforsvaret blir bedre samtidig som du ser yngre ut.

For å kjøpe betaglukaner som kosttillskudd, les mer her...