Hvordan fungerer Dermarollers og Skin Rollers Hvordan fungerer Dermarollers og Skin Rollers

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Hvordan fungerer Dermarollers og Skin Rollers?

Hvordan fungerer Dermarollers og Skin Rollers?

Denne behandlingen av huden kan lett utføres av hudleger og profesjonelle dermatologer på klinikker, men den kan raskt bli dyrt og tar tid. Nå finnes det en trygg måte å utføre behandlingen hjemme på sofaen, og det er minst like effektivt. Det er uten tvil den eneste og beste metoden på markedet for de som ønsker å få frem sin indre skjønnhet og forynge sitt utseende ved å forbedre hudens helse innenfra, på en naturlig måte.

Følgende er noen av de vanligste spørsmålene som nybegynnere ofte stiller.

 

  • Hva er en Dermaroller eller Skin Roller? Det er en liten rull som er innebygd med flere hundre små titan-nåler som rulles frem og tilbake på huden for å lage små hull i huden. Disse hullene åpner opp porene og stimulerer kroppens produksjon av kollagen og elastin .
  • Er jeg en potensiell bruker av Dermaroller eller Skin Roller? Som tommelfingerregel er alle som er bekymret for aldring, en kandidat. Men resultatene er mye mer merkbar på de individene som har skadet hud, eller som har lidd av mye akne.
  • Hvor mye koster tilsvarende behandlinger på en klinikk? Det finnes en rekke faktorer som påvirker kostnaden av en slik klinikkbehandling. Men i gjennomsnitt koster det ca 2000 kr per behandling for et lite område av huden, mens behandlinger av større områder som lår eller rumpe koste opp til 3000 kr per sesjon.
  • Gjør det vondt? Det er svært lite smerte involvert. Sammenlign denne prosedyren med å skrape hardt med neglene rundt det valgte området.
  • Hvilke resultater kan jeg forvente meg? Hver person er forskjellig, og du vil også finne at ulike deler av huden påvirkes på forskjellige måter. Enkelte personer kan se merkbare resultater innen noen få uker. I andre tilfeller kan det ta opp til tre måneder.
  • Hvorfor skal jeg bruke Skin Roller? Behandlingen øker produksjonen av ny hud. Når man ruller med sin Skin Roller, trekker huden til seg friskt blod fra innsiden som er rikt på næringsstoffer, og dette stimulerer også ny cellevekst i prosessen.

 

Viktigst av alt, det stimulerer kollagen- og elastinproduksjonen i huden.

/ Swiss Clinic