Jeg kjente med en gang at dette var bra Jeg kjente med en gang at dette var bra

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Jeg kjente med en gang at dette var bra

Jeg kjente med en gang at dette var bra

Kevin Triguero Montero er modell og personlig trener, og best kjent fra svenske Top model i 2014. Han forteller om sin opplevelse med Swiss Skin Renewal ? hudbehandlingen som består av to unike produkter for ansiktet; mikronålbehandlingen Swiss Skin Roller og gelen Swiss Rejuvenating Serum.

– Jeg har testet flere hudpleieprodukter den siste tiden, produkter fra velkjente merker som har kostet en hel del. Ingenting har fungerte spesielt godt, og jeg har ikke klart å finne produkter jeg har vært ordentlig fornøyd med, forteller Kevin.

Naturlig helingsprosess

Skin Roller består av 540 mikronåler laget av japansk, kirurgisk stål. Etter noen minutters behandling lages tusenvis av mikrokanaler i huden, og en naturlig helingsprosess begynnes slik at huden reparerer seg selv. Skin Roller er et perfekt verktøy for å behandle husen og la den fornye seg helt på egenhånd.

– Det var bare flaks at jeg kom over Swiss Cinics produkter, fortsetter Kevin.

– Jeg så at kjæresten min, Ellinor, brukte rolleren på ansiktet og jeg ble fascinert. Jeg tror virkelig på kroppens evne til å hele seg selv og her har vi et produkt som skaper akkurat de forutsetningene. Jeg testet den og kjente med en gang at dette var veldig bra!


Før og etter

Endelig noe som virkelig fungerer

Behandlingen med Skin Roller etterfølges av den forfriskende gelen Rejuvenating Serum. Dette er et serum som på en rask, enkel og naturlig måte fremskynder hudens helingsprosess og nyproduksjon. Der Skin Roller har hjulpet til med å skape kanaler i huden, absorberes gelen ekstra effektivt.

– Morgenen etter så jeg med en gang hvordan rødheten jeg pleier å ha på haken var mer eller mindre borte, sier Kevin.

– For første gang har jeg funnet et produkt som virkelig fungerer. Jeg har som sagt testet en hel del produkter og jeg er ingen stor beundrer av dem. Her finnes det et skikkelig godt produkt som skaper en naturlig prosess i huden og som i tillegg hjelper til slik at det gror.

– Andre i vennegjengen har merket en betydelig forskjell, men det viktigste for meg er at jeg selv er fornøyd med resultatet – og det er jeg, avslutter Kevin.

Vil du også bli kvitt arr, rynker eller få en naturlig hudfornying? Test Swiss Skin renewal i dag og få gratis frakt og garanterte resultater.