Les om fordelene ved Microneedling som både menn og kvinner kan nyte av. Les om fordelene ved Microneedling som både menn og kvinner kan nyte av.

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Les om fordelene ved Microneedling som både menn og kvinner kan nyte av.

Les om fordelene ved Microneedling som både menn og kvinner kan nyte av.

Microneedling eller dermarolling er den siste revolusjonerende teknikken innen skjønnhets- og hudpleie. Teknikken kalles også kollagen induksjonsbehandling.Det er en type massasje terapi ettersom den hjelper til med å fjerne smerten og stivheten som oppstår i hudens bindevev.

Den som utfører behandlingen bruker en liten rull dekket med titalls små, tynne nåler som dras over huden for å strekke bindevevet. Populariteten rundt denne teknikken kommer av de mange fordelene du oppnår under behandlingen. Microneedling fremskynder legingen av huden din, fordi stimulering med nålene setter i gang hudens egen produksjon av collagen og elastin. Huden din føles fastere, samtidig som fine linjer og rynker reduseres. Nålene som sitter på rullen er så små at den ikke vil påføre huden din noe ytterligere skade.

Noen av fordelene du også vil oppleve med Microneedling som hudpleie er;

  • Prosedyren skader ikke huden din, er ikke smertefull* , og den krever heller ikke en lengre restitusjonsperiode.
  • Være ute i solen etter behandling er ikke noe problem da du ikke vil oppleve økt følsomhet i huden.
  • Huden din vil bli fastere og strammere ved kontinuerlig behandling.

Husk at alle individer er forskjellige, og det gjelder også tilstanden til huden vår. Du kan behøve flere eller færre behandlinger sammenlignet med andre. Microneedling forbedrer blodsirkulasjonen, noe som resulterer i at mer oksygen transporteres til hudcellene. Microneedlingens lansering i skjønnhet- og hudpleie verdenen betyr at personer som i tidlig alder har fått rynker og fine linjer ikke lenger trenger å bekymre seg for dette.