Nå er redningen her for deg med tynt hår! Nå er redningen her for deg med tynt hår!

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Nå er redningen her for deg med tynt hår!

Nå er redningen her for deg med tynt hår!

Håravfall er et av  de vanligste skjønnhetsproblemene blant menn, men det rammer også et stort antall kvinner. Nå lanserer Swiss Clinic den unike nyheten Swiss Hair, ett serum i sprayform som stimulerer håret til å vokse tilbake. Resultatet blir ett tykkere, fyldigere hår med synlig resultat på bare 8 uker.

De fleste menn blir tynnere i håret før eller siden, noen så tidlig som i 20-års alderen. Det er også mange kvinner som lider av håravfall i løpet av livet.

Grunnene er mange, fra en naturlig del av aldringsprosessen og arvelige faktorer, til hormonell påvirkning, stress, slitasje og vitaminmangel. Nå finnes det endelig en løsning på problemene. Swiss Hair er ett revolusjonerende hårserum som bygger på samme grunnoppskrift som i vippeserumet Eye Lash Enhancer Serum, ett av firmaets bestselgende produkter. Formelen er riktignok anpasset for hodebunnen og gjort kraftigere.

Swiss Hair inneholder en kraftfull kombinasjon av polypeptider, vitaminer og mineraler som virker sammen for å gi håret næring til å vokse seg sterkere og fyldigere. Serumet sprayes på hodebunnen 1-2 ganger daglig, vanligvis morgen og kveld, og kan benyttes av både menn og kvinner. Swiss Hair inneholder kun naturlige ingredienser og er uten prostataglandiner og andre skadelige stoffer. Produktet er ikke testet på dyr.

Et behandlingssett består av tre sprayflasker á 30 ml, og behandlingen gir synlig effekt etter 3 til 8 uker. Produktet selges eksklusivt online.