Reparere arr og skadet hud med SKIN ROLLER Reparere arr og skadet hud med SKIN ROLLER

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Reparere arr og skadet hud med Skin Roller?

Reparere arr og skadet hud med Skin Roller?

Hvis det finnes en sikker måte å få hjalp med din indre skjønnhet for å forbedre ditt utseende, er Skin RollerS en behandling for dette . Skin RollerS har blitt svært populært i skjønnhets- og hudpleieverden da de bidrar til å forynge huden og reduserer arr og rynker ved å stimulere hudens egen kollagenproduksjon.

Hva er Skin RollerS? For dere som ikke er klare over hva skin needling er, oppsto teknologien i Kina, der det fortsatt brukes og er blitt brukt i mange, mange år. Det ble oppdaget at det i løpet av kort tid og en relativt enkel, smertefri måte gikk å forebygge aldring av huden.

I den gamle kinesiske metoden brukte man større nåler for å jevne ut huden, arr og strekkmerker, og over tid har prosessen blitt mer effektiv og resultatene bedre . Ved å bruke en rulle innebygd med hundrevis av nåler i titan eller kirurgisk stål, er metoden ikke bare mer effektiv, men også renere og mer hygienisk. Nå kan du oppnå bedre resultater og et finere utseende på huden din hjemme på sofaen.

 

Hvordan stimulerer nålene hudens kollagenproduksjonen?

Skin RollerENS nåler åpner opp det øvre laget av huden ved å lage små, små punkteringer i huden. Derved åpner den porene, og det utløser den naturlige helbredelsesprosessen av kroppen.

Dette i sin tur påvirker de vekstfaktorer i huden som stimulerer elastinproduksjon, og dette bidrar til nydanningen av hud. Avhengig av tilstanden og kvaliteten på en persons hud kan resultatene variere, for noen tar resultatene noen uker, mens for andre individer kan det ta så lang tid som flere måneder.

 

Skin Roller hjelper deg å:

 

• Redusere og behandle cellulitter

• Fjerne strekkmerker

• Fjerne aknearr

• Gjenopprette hårvekst og behandle hårtap

• Behandle og forebygge aldring av huden

• Fjerne rynker

 

Skin Roller er tilgjengelige i ulike størrelser, vennligst ta kontakt med din hudlege eller fastlege før du gjør noen hudbehandlinger med en nål lenger enn 0,20 mm da disse skal brukes av fagpersonell og kan skade huden din.