Seks feil som påvirker ditt utseende Seks feil som påvirker ditt utseende

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Seks feil som påvirker ditt utseende

Seks feil som påvirker ditt utseende

Noen dårlige vaner vi har kan ha en negativ innvirkning på utseendet vårt. Heldigvis finnes det måter å sone for syndene.

1. En vanlig feil som mange jenter gjør i ungdomstiden er å overnappe øyenbrynene sine. Når du har fjernet hårstrå fra samme sted en rekke ganger blir de nye hårstråene der stadig tynnere og mindre synlige. I de senere årene har det blitt stadig mer moderne å ha litt tykkere og mer definerte bryn. Det har vært vanskelig å få til for personer med overplukkede bryn -  Inntil nå! Brow Enhancer Serum tilfører den næringen som øyenbrynene dine trenger for å vokse tett og gjenvinne sin glans. Den inneholder ikke prostaglandin eller andre farlige stoffer, men bare naturlige proteiner, mineraler og vitaminer. Allerede etter noen uker ser man stor forskjell.

2. Overdrevet sminke. Et tykt lag med foundation, concealer og pudder kan lett bli mer stivt enn naturlig. Gå for et mer naturlig utseende ved å fjerne et av disse produktene fra din daglige make-up rutine, eller ved å bare sminke de områdene der det virkelig trengs. Foundation kan også kun legges under øynene og på andre hudområder med ujevn farge og deretter jevnes ut for å ikke å skape kontraster. Pudder er spesielt viktig i T-sonen, men kan reduseres på andre områder.

3. Mange drikke flere kopper kaffe hver dag for å få energi, fordi det smaker godt eller i sosiale sammenhenger. Men kaffe, te og tobakk gir misfarging på tennene som er vanskelig å fjerne. Med Whitening System kan du effektivt og skånsomt få hvitere tenner med den samme teknologien som tannleger bruker. Nå finnes også Whitening System Pen som kan forbedre et smil på farten. Produktene er peroxidfrie og finnes også for sensitive tenner og tannkjøtt.

4. Vi har alle vært i den situasjonen hvor vi har kjøpt et par usannsynlig lekre sko, men som har vist seg å være svært upraktiske og vanskelige å gå i. Hælen kan være for høy eller så er vannblemmer et faktum. Å se en kvinne vingle rundt på et par hæler som hun åpenbart ikke kan gå i, ødelegger helhetsinntrykket. Gå inn et par sko på korte avstander litt av gangen og ikke kjøpe de skoene som du vet det vil være umulig å noensinne gå pent med!

5. Det er lett å vaske håret for ofte når du ønsker å unngå fett og flatt hår. Tingen er at vi forverrer bare tilstanden jo mer vi vasker håret med "normal" sjampo og balsam. Sats i stedet på sulfatfrie varianter som ikke tørker ut håret og øker talgproduksjonen. Hvis du går over til sulfat-fri sjampo og balsam, trenger du bare å vaske håret 2-3 ganger i uken, eller enda sjeldnere hvis håret er veldig tørt og krøllete. Du vil få hår som er sunt og med skinnende fall.

6. Vi vet alle at vi ikke bør sitte for lange perioder i strekk foran dataskjermen uten å ta en pause nå og da, helst ett kvarters pause hver time. Sånn blir det som regel ikke, men vi sitter der og myser med øynene etter noen timer og da er Red Eye Relief nødvendig. Red Eye Relief fukter og fjerner røde øyne på en naturlig måte. Den inneholder ikke naphazoline hydroklorid kan brukes selv av kontaktlinsebrukere.