Sertifisert Trygg e-Handel Sertifisert Trygg e-Handel

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Sertifisert Trygg e-Handel

Sertifisert Trygg e-Handel

Handle trygt hos oss! Nå er vi Trygg e-handel sertifisert, noe som betyr at vi lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.

Hva er Trygg e-Handel

Trygg e-Handel er en godkjenningsordning for nettbutikker. Nettbutikkene skal fylle de 12 kravene i ordningen og etterleve dem løpende. Et sekretariat følger dette og kan inndra godkjenningen for dem som ikke følger opp. Hver eneste dag sjekkes kredittverdigheten til de godkjente bedriftene, og det foretas anonyme prøvekjøp for å sikre forbrukernes rettigheter overholdes. Trygg e-Handel har også et system for å håndtere kundeklager. Alle som er godkjente som Trygg e-Handel nettbutikker skal ha Trygg e-Handel logoen synlig på sin hjemmeside. Ved å peke på den skal netthandelens status i Trygg e-Handel  komme opp – slik at forbrukerne vet at de handler med en seriøst og godkjent netthandel.

Hva er Trygg e-Handels rolle

Trygg e-Handel skal skape trygghet for de som handler på nettet, enten de er selger eller kjøper, og være et redskap til å fremme en oversiktlig, seriøs og trygg handel på nettet i tråd med de krav som stilles fra alle parter i en raskt økende handelsform.

Trygg e-Handel symbolet

For å sjekke at symbolet er ekte, klikk her