Si farvell til pigmentflekker, aknearr, bristinger og cellulitter Si farvell til pigmentflekker, aknearr, bristinger og cellulitter

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Si farvell til pigmentflekker, aknearr, bristinger og cellulitter

Si farvell til pigmentflekker, aknearr, bristinger og cellulitter

Gjør om, gjør rett - og unngå "skjønnhetsflekker " for godt. Swiss Total Skin Renewal, et banebrytende skjønnhetskonsept som virker både fra utsiden og innsiden for å gjenskape den perfekte huden fra grunnen.

Skjønnhetspakken Swiss Total Skin Renewal er basert på et helt nytt konsept innen skjønnhet, som drar nytte av de bonuseffekter som oppnås ved å behandle hudens innside og utside samtidig.

Swiss Total Skin Renewal kan brukes for å behandle arr, pigmentflekker, rynker og ujevn hud i ansiktet, eller å bli kvitt bristninger på lår og mage etter graviditet eller vektøkning.

- Tiden da man var fornøyd med å skjule ujevn hud med sminke eller klær er forbi. I dag er målet å skape skjønnhet fra grunnen. Det målet oppnår bi ved å kombinere legemiddelbransjens erfaringer av bioaktive ingredienser kosmetikkbransjens kunnskap om hva som skaper visuell skjønnet, sier Sebastian Gordon, produktutviklingssjef på Swiss Clinic.

Produktutviklingen innen skjønnhetsindustrien har ført til en mer stadig kompleks terminologi, utviklet for å kategorisere de mest effektive behandlingene. Collagen induction therapy (CIT)*, cosmeceuticals* og nutricosmetics*. Swiss Total Skin Renewal - som er et kombinasjonskit som består av tre produkter - passer inn samtlige kategorier.

- Ved å kombinere de tre kategoriene i en og samme behandling så forsterkes effekten på hver produkt og det er denne gunstige matematikk som Swiss Total Skin Renewal drar fordel av. Resultatet er at alle kroppens systemer retter seg etter et og samme mål; produksjonen av ny og strålende vakker hud, fortsetter Sebastian Gordon.  

Behandlingen som du utfører selv hjemme, foregår i tre etapper.

Trinn 1: Huden bearbeides med Skin Roller (en CIT*), et lite verktøy med mikronåler i kirurgisk stål som bryter opp gamle hudstrukturer og provoserer fram en helbredende prosess der nye hudceller kommer til overflaten. De små mikrokanaler som nålene skaper gjør samtidig huden opptil 300 prosent mer mottagelig for den aktive ingrediensen i neste trinn av behandlingen.

Trinn 2: Etter rollerbehandlingen påføres serumet Rejuvenating Serum (en cosmeceutical*) som inneholder den aktive ingrediensen betaglukan kjent for sin evne til å stimulere ytterligere dannelse av ny fresh hud.

Trinn 3: Anti-agingeffekten og cellenes restitusjon forsterkes innenfra ved hjelp av kosttilskuddet Swiss Immunizer (en nutricosmetic*) som inneholder betaglukan i mikronisert form for maksimal absorpsjon og vitamin D som bidrar til å styrke kroppens immunforsvar og hudens helbredende prosesser.

- Hvert produkt som inngår i Swiss Total Skin Renewal fungerer utmerket hver for seg, men ved å hjelpe kroppen både innefra og utenfra samtidig får du optimal effekt på kortest mulig tid, forklarer Sebastian Gordon.

Swiss Total Skin Renewal ble lansert i 2013 og ble raskt et hett tema blant skjønnhetsbloggere som selv opplevde fantastiske resultater. Basert på deres tilbakemeldinger har Swiss Clinic identifisert ytterligere informasjonsbehov som finnes om hvordan disse revolusjonerende produktene best blir brukt:

-Ettersom dette er et helt nytt konsept så vil vi fortrydelige at behandlingen er helt smertefri, rollerens mikronåler når ikke ned til hudens smertefølsomme nerver. Det går også helt fint å kombinere Swiss Total Skin Renewal med din vanlige hudpleie rutine, sier Sebastian Gordon.

Andre hudpleieprodukter kan få forsterket effekt ved behandling med Skin Roller, men for best resultat bør serumet Rejuvenating Serum påføres som første produkt før du kompletterer med eventuelle andre hudpleieprodukter.

Flere ting som er bra å vite ved behandling med Swiss Total Skin Renewal:

Skin Roller finnes i tre ulike nål lengder avhengig av hvilket hudområde eller hudproblem som du vil forbedre. Kortere nåler for den tynne huden i ansiktet og lengre nåler for den tykkere huden på lår og mage.

Den synlige hudforbedringen skjer gradvis og forutsetter at huden rulles 3-7 ganger i uken. Vi anbefaler at du gjør behandlingen rett før du går og legger deg, slik at eventuell rødhet roer seg ned i løpet av natten. Rull 3-4 ganger på samme område og bytt så retning. Du skal rulle i minst fire retninger: vertikalt, horisontalt og begge diagonalretninger. Etter syv dagers behandling avventer du med behandlingen i en uke for at huden skal få hvile og bygge seg opp.

Rolleren bør desinfiseres etter hver behandling for eksempel med Swiss Sanitizing Spray, en antibakteriell alkoholspray med Aloe Vera og vitamin E som også beskytter dine hender og holder dem rene, myke og velduftende.

Serumet Rejuvenating Serum brukes med fordel daglig, både morgen og kveld.

Kosttilskuddet Swiss Immunizer bør tas på morgenen før frokost, for optimal virkning i kroppen.

- Resultatene og tilbakemeldingen vi har fått på Swiss Total Skin Renewal fra våre kunder innen segmentet ”early adopters”, altså hudterapeuter, medieprofiler og andre med et stort skjønnhetsinteresse har vært helt fantastisk. Nå ser vi frem til at flere skjønnhetskonsumenter skal oppdage og dra nytte av den nye tidens hudpleie som bygger på vårt konsept skjønnhet utenfra/skjønnhet innenfra, sier Sebastian Gordon produktutvikler på Swiss Clinic.

Swiss Total Skin Renewal selges under en begrenset tidsperiode til lanseringsprisen 1199 kroner (ordinær pris 1785 kroner), du finner pakken her.

* Ordforklaringer:

Collagen Induction Therapy Instruments (CIT); rollere med mikronåler i kirurgisk stål for medisinsk eller kosmetisk bruk, som løser opp gammel hudstruktur og stimulere hudens kollagenproduksjon på dypet.

Cosmeceuticals; kosmetiske produkter med en formel som inneholder biologisk aktive ingredienser som har tidligere bare blitt funnet i medisinske produkter og som stimulerer kroppens vev utenfra.

Nutricosmetics; skjønnhetskost som svelges i fast eller flytende form og med aktive ingredienser som styrker kroppens celler innenfra med sikte på å påvirke kroppens ytre vev som hud, hår og negler.