Slik får du den hotteste sommermakeupen Slik får du den hotteste sommermakeupen

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Slik får du den hotteste sommermakeupen

Slik får du den hotteste sommermakeupen

Sommerferien nærmer seg, med blomster i håret og sommerlige kjoler, men hva med sminken? Fortvil ikke, her veileder vi deg mot et sommerlig utseende!

Det riktige underlaget

Ikke blokker porene med tung foundation og dekkende pudder når temperaturen stiger. Om sommeren kan du nesten hoppe helt over basen, det er friskt og fint med naturlig hud. Men ikke glem solkrem!

Roser i kinnene

Hvis du allerede har rukket å få litt farge kan du med fordel velge en rouge i korall nyanser så den samsvarer med den varmere hudtonen du får i sommer. Pensle lett over kinnets høyeste punkt og deretter ned langs kinnbenet.

Våg å bruke farger

Legg bort mørk vintersminke, sort kajal og metalliske øyeskygger. Plukk frem pasteller og lyse, sterke farger istedet. Du trenger ikke male ansiktet i regnbuens farger, det kan være nok med en liten detalj - en turkis eyeliner eller en rosa lipgloss - for å gi deg en herlig sommer-look.

Unngå søl

Soling og bading gjør slik at sminken renner eller gnis uteover. Sats på vanntette produkter, eller dropp mascara helt. Prøv Eye Lash Enhancer Serum, øyevippeserumet som gir deg lengre, fyldigere og mørkere vipper helt naturlig og uten sminke.

Markerte øyebryn

Øyenbrynene kan trenge å bli fylt på med en fargeklatt i løpet av sommeren de også, fordi hudfargen mørkner og dels også fordi hårene har en tendens til å blekes av sollyset. Bruk en øyebrynsblyant eller, for et mer naturlig resultat, børste brynene med en brun øyenskygge.

Kysseklare lepper

Røde lepper er nydelig på vinteren, men sommeren er det perfekte tidspunktet å teste leppestift nyanser i rosa eller oransje. Lekkert mot solbrun hud! Du kan også hoppe over leppestiften helt og gå for en skinnende lipgloss med litt farge.

Ha en herlig Sankthans!