Slik reparerer du skadet hår og slitne øyevipper Slik reparerer du skadet hår og slitne øyevipper

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Slik reparerer du skadet hår og slitne øyevipper

Slik reparerer du skadet hår og slitne øyevipper

Hair extensions av alle slag sliter mer på håret enn du tror - og mer en hva skjønnhetssalongene ønsker du skal vite. Mange kvinner i dag bruker extensions i håret og på øyevippene for å forsterke følelsen av lengde og fylde. Det finnes ulike varianter av hair extensions, men de har alle én ting til felles: de sliter på ditt ekte hår.

Hair extensions som limes på, sliter mest på ditt eget hår ettersom de er vanskeligst å fjerne igjen. Clips er betydelig mindre skadelig, men innebærer også en risiko for slitasje. Å flette inn håret, eller bruke keratinvoks, er andre metoder som frisører anbefaler. Du hører sjelden fra frisøren at selv disse alternativene tærer på håret ditt, om enn i mindre skala enn de andre metodene.

Det har blitt stadig mer populært å forlenge øyevippene. Det verste alternativet her er når hele vippekanten limes på, da det er en risiko for at du river av dine egne når raden skal tas bort. De øyenvippeforlengelsene som sliter minst er de som settes på vippe for vippe. Selv her skades vippene om forlengelsene er for tunge eller om du skulle komme til å rive de bort.

Selvsagt kan det være fristende å jukse opp ett tykt, fyldig hår eller lange øyevipper hvis du er misfornøyd med dine egne, men oftere enn ikke så kan du ende opp med enda tynnere hår og enda kortere vipper enn før du tok extensions. En bedre og mer langsiktig løsning er å gi håret den næringen det virkelig trenger!

Med Eye Lash Enhancer Serum og Swiss Hair får du fyldigere hår og lengre øyevipper på en naturlig måte. Produktene inneholder ingen farlige stoffer i motsetning til øyenvippeserum som tidligere har vært forbudt. Produktene gir håret den næringen den trenger i form av vitaminer, proteiner og mineraler. Eye Lash Enhancer Serum og Swiss Hair reparerer også skader forårsaket av tidligere øyevippe og hairextensions.