Sotede øyne til sommerfesten Sotede øyne til sommerfesten

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Sotede øyne til sommerfesten

Sotede øyne til sommerfesten

Sotede øyne er en av de mest ettertraktede måtene å legge make-up på, og ikke på langt nær så vanskelig å oppnå som man kanskje tror. Det gir en effektiv sensuell innramming av øynene og legger til dramatisk glamfaktor.
 
Men passer det virkelig med sotede øyne i sommer? Jada, men du kan hoppe over de mørkeste skyggene, og i stedet gå for en myk sotet makeup i naturlige jordfarger som brunt, grått og grønt.
 
Du trenger en lys og en mørk nyanse, så vel som en farge tilnærmet midt mellom de to andre. Slik gjør du det trinn for trinn:
 
1. Begynn med å påføre den lyse skyggen over hele lokket, opp til øyenbrynene.
2. Fukt en makeup børste og deretter bruke den til å påføre den mørkeste skyggen som en eyeliner langs nedre vippekanten. Deretter må du gjøre det samme med den øvre vippekanten, start innerst, og når du kommer til ytterkanten av vippekanten kan du fortsette langs globallinjen og omtrent halvveis tilbake mot øyet. Skyggen skal forme en liggende V (dvs. >).
3. Bruk en Q-tip eller finger til å softe skyggen. Selve softingen er nøkkelen til  å få den sotede looken, som skal være myk uten skarpe kontraster.
4. Påfør den midterste øyeskyggen innenfor den mørke skyggen, på indre halvdel av øyelokket.
5. Påfør 1-2 lag med maskara på vippene. For enda mer forførende vipper kan du begynne å bruke Eye Lash Enhancer Serum som  får vippene til å vokse seg lengre, tykkere og mørkere.
6. Sotede øyne krever markerte øyenbryn. Avslutt derfor med å fylle inn brynene. For naturlig fyldigere bryn, prøv Brow Enhancer Serum - perfekt for deg som har tynne øyenbryn!