Stiltips till brudeparet Stiltips till brudeparet

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Stiltips till brudeparet

Stiltips till brudeparet

Når den store dagen er kommet, vil man være ekstra fin for sin kommende ektefelle. Vi gir deg våre beste tips på hvordan du blir til ditt mest stilige jeg.

1. På bryllupsdagen din skal du smile med ditt aller vakreste smil. Med Whitening System får du strålende hvite tenner på en skånsom måte. Et hvitt smil er rett og slett finere enn et gult eller flekkete smil. Tannleger benytter seg av den samme metoden og den gir et garantert sikkert resultat.

2. Alle mister hår – mann som kvinne. Hair Renewal Serum er en behandling med aktive ingredienser som både reduserer håravfall og stimulerer hårsekkene dine for å få et friskere og mer levende hår. Overrask din kommende ektefelle med et frodig hår!

3. Norge [JK1] er ikke et land som garanterer mye sol hvor det er fort gjort å forbli blek året rundt. Pass på å legge litt brun-uten-sol på ansiktet og andre synlige hudområder noen dager innen bryllupet. Du kommer til å føle deg vakrere!

4. Noe som absolutt kommer til å være synlig på bryllupsbildene er hvordan huden din har det. Kanskje har du over lengre tid slitt med kviser, arr eller ujevnheter? Skin Roller hjelper huden til å fornye cellene sine. Det kreves kun noen få behandlinger med roller-en for å få en bedre hud.

5. Når det så kommer til bryllupsnatten, så husk på å investere i noen nye, elegante underklær. Sats på noe tettsittende i en ikke altfor glorete farge, og gjerne av et noe eksklusivt merke. Din kommende ektefelle kommer til å falle pladask!

Om du følger disse tipsene kan resultatet ikke bli annet enn bra!