Swiss Clinic endrer grafisk identitet Swiss Clinic endrer grafisk identitet

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Swiss Clinic endrer grafisk identitet

Swiss Clinic endrer grafisk identitet

I dag har vi lansert en ny grafisk profil. Med denne oppfriskningen vil vi forsterke vår unike posisjon som premium varemerke innenfor hjemmebehandlinger.

Fra og med i dag har vi et nytt utseende på vår grafiske profil og dermed også på all kommunikasjon, hjemmeside og emballasje. Den nye identiteten sikter på en bedre refleksjon av Swiss Clinics kjerneverdier og er tilpasset til den sterke tilvekstfasen vi befinner oss i, med et økt fokus på digitale kanaler, nye markeder, innovasjon og produktutvikling.

Den nye, både moderne og tidløse, logoen kombineres med sterke identitetsfarger, en unik font og en liggende design på vår emballasje. Identiteten kommer til å skille oss mer ut både i digitale miljøer og i hyllene hos våre forhandlere.

Den nye identiteten kombinerer et ikonisk symbol og en ny logo. Symbolet representerer gjennomføring og enhetlighet. De klassiske fargene sølv og hvit kompletteres med elementer i den mørkerøde fargen, Deep Scarlett, som sammen med den liggende designen representerer balansen mellom klinisk innovasjon og moderne skjønnhet.

I løpet av høsten kommer du som kunde til å se ulike logoer og emballasjer til vi suksessfullt har faset inn vår nye identitet. Vær trygg på at vi er den samme Swiss Clinic, bare litt mer strålende og glamorøs – akkurat som Deg!

Make a Difference