Swiss Clinic lanserer en ny revolusjonerende hudpleieserie! Swiss Clinic lanserer en ny revolusjonerende hudpleieserie!

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Swiss Clinic lanserer en ny revolusjonerende hudpleieserie!

Swiss Clinic lanserer en ny revolusjonerende hudpleieserie!

Produktserien er basert på en blanding av bevist effektive ingredienser, kombinert med synergi og en unik, egenutviklet PENTA-teknologi

I januar 2017 kunne Swiss Clinic stolt presentere sin nye komplette hudpleieserie. Denne eksklusive og effektive hudpleieserie bestående av fem produkter er en smart og multi-funksjonell baseserie med et nøye utvalgt innhold. Hvert produkt inneholder en høy mengde aktive ingredienser kombinert i forskjellige bindinger slik at produktet gir et godt resultat, samtidig som det beholder dets unike karakter.

Serien som inneholder de absolutt nyeste aktive ingrediensene for anti-age består av: Day Cream, Night Cream, Face Serum, Eye Cream og Miscellar Cleansing Gel.
         
Day Cream:
– En hurtigabsorbert dagkrem for alle hudtyper. Kremen hjelper til med å bevare den naturlige balansen av hydrolipider i huden og fukter det øverste hudlaget.

Night Cream:
– En smørlignende konsistens for umiddelbar komfort, mykhet og glans som gir en velgjørende hvile til huden din gjennom natten. Appliser denne herlige kremen før du går og legger deg. 

Face Serum: 
– Ansiktsserumet har en høykonsentrert, lett og silkemyk formel med fem hyaluronsyrer og fem peptidkompleks – essensen i Swiss Clinics PENTA-teknologi. Den høye konsentrasjonen av disse fantastiske ingrediensene med anti-age-effekt fremmer en intensiv gjenoppbygging av huden ved å bevare elastisiteten og forhindre at huden blir slapp.

Eye Serum: 
Øyekrem spesielt utviklet for det følsomme området rundt øynene. Med Hyaluronsyre og Hyaluronic Acid Filling Spheres™ hjelper den med å holde huden under øynene fuktet og myk samtidig som fine linjer og rynker reduseres.

Miscellar Cleansing Gel: 
– Det nyeste innen micellær rengjøring er gel. Denne gelen fjerner raskt og enkelt urenheter og rester etter sminke, samtidig som den beskytter og fukter huden slik at den ser frisk og strålende ut.


Hva gjør hudpleieserien unik på markedet? 
– Produktserien er basert på en blanding av bevist effektive ingredienser kombinert med synergi og en unik PENTA-teknologi. Swiss Clinic strever etter å utvikle innovativ hudpleie og utviklet derfor denne teknologien. En multi-funksjonell teknologi som gir 5 fordeler til huden: bygger opp, gir glans, penetrerer, fukter og gir næring. En nøye utvalgt sammensetning av aktive ingredienser med opp til 8 hyaluronsyrer og peptider.

Marie Serneholt var en av de første personene som fikk prøve produktene, og dette sier hun om serien:

”Det jeg er ute etter når det kommer til hudpleieprodukter er produkter som er fuktende, lettabsorberende, pleiende samt gjenoppbyggende, og denne serien treffer virkelig på samtlige områder! Jeg er utrolig imponert og har allerede sett svært fine resultater. Den trøtte huden min har fått nytt liv igjen.”

Lanseringstilbud! Akkurat nå tilbyr vi et unikt lanseringstilbud på hele serien bestående av de fem produktene i tillegg til utvalgte sett som The Daily Duo og Heroes Collection Kit nedenfor.

     

Les mer og ta del av tilbudet HER!