Swiss Clinic lanseres i over 180 butikker i Norge! Swiss Clinic lanseres i over 180 butikker i Norge!

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Swiss Clinic lanseres i over 180 butikker i Norge!

Swiss Clinic lanseres i over 180 butikker i Norge!

Swiss Clinic går inn i retail - nå finner du skjønnhetsbehandlingene i fysiske VITA butikker over hele Norge

I januar 2016 var det klart at den norske kjempen VITA AS tar inn Swiss Clinic som varemerke i over 180 fysiske butikker i hele Norge. VITA er langt på vei landets største kjede innen skjønnhet, kosmetikk og helse.

 

”VITA er Norges mest profesjonelle butikkjede innen skjønnhet, og passer perfekt sammen med ambisjonene som vi hos Swiss Clinic har med vår omni-kanal, og innfører fremtidens vekst” – sier Fredrik Kristensson, Vice VD.”

 

Produktene som har blitt lansert i første halvdel av 2016, er storselgere, blant annet den prisbelønte hudbehandlingen Skin Renewal og det omtalte serumet for øyevipper, Eye Lash Enhancer Serum. VITA AS tilbyr også produktene i sin nettkanal på vita.no.

  

Forhandlingene og forberedelsene forut for samarbeidet startet allerede høsten 2015, og i februar 2016 ble produktene presentert i butikk for første gang. I løpet av første halvdel i 2016 kommer Swiss Clinic til å være synlige i magasinet Vita Posten, som er en av VITAs største kanaler ut mot sluttkonsument, og som går ut til drøye 1 million husholdninger i Norge.  

 

Les mer om Vita her