Skin Renewal ble nominert på Norwegian Cosmetics Award! Skin Renewal ble nominert på Norwegian Cosmetics Award!

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Skin Renewal ble nominert på Norwegian Cosmetics Award!

Skin Renewal ble nominert på Norwegian Cosmetics Award!

Hudbehandlingen Skin Renewal ble nominert til ?Årets hudpleie? på Norwegian Cosmetics Award 2016

Hudbehandlingen Skin Renewal vant i fjor prisen som "Årets innovation" på den svenske skjønnhetsgallaen Swedish Beauty & Cosmetic Awards (SBCA). I år er den anerkjente hudbehandlingen igjen nominert som «årets hudpleie» på den norske tilsvarende kåringen, Norwegian Cosmetic Award (NCA) 2016.


Swiss Skin Renewal

Norwegian Cosmetic Award arrangeres hvert år av KLF, som er foreningen for produsenter og importører av kosmetikk for norske forbrukere. KLF ble grunnlagt i 1945 og har 26 medlemmer som står for omtrent ¾ av bransjens omsetning. Gallaen avholdes på Latter ved Aker Brygge i Oslo den 10. mars.

 

”Årets nominasjon på NCA er igjen en bekreftelse på at vi er på rett vei, at bransjeekspertene holder øynene på oss, og at behandlingene våre er verdsatt på markedet”  – sier Sebastian Gordon, Produktsjef.

 

Om gallaen: Hvert år samles hele kosmetikkbransjen og spesielt inviterte til Norwegian Cosmetic Award (NCA), der kosmetikkindustriens årlige utvalg av de beste produktene i en mengde ulike kategorier står som nominerte. Vinnerne velges ut av en uavhengig jury bestående av personer med profesjonell tilknytning til bransjen, blant annet fra detaljhandelen og andre bransjeekspertområder.

 

Les mer om gallaen her