Skin Roller Nominert av Danish Beauty Awards! Skin Roller Nominert av Danish Beauty Awards!

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Skin Roller Nominert av Danish Beauty Awards!

Skin Roller Nominert av Danish Beauty Awards!

Skin Roller er nominert til Årets "Beauty Accessory" av Danish Beauty Awards i 2016

Hvert år arrangeres "Beauty Awards"-gallaer i skjønnhetsindustrien i alle land rundt om i Europa. Danmark, som i år feirer sitt 10-årsjubileum, er intet unntak. Stolt kunne Swiss Clinic atter igjen motta brev i posten som informerte om at "Skin Roller er nominert til Årets Beauty Accsessory på Danish Beauty Awards 2016". Danish Beauty Award fmbh er en uavhengig forening. Grunnlegger og administrerende direktør er Anne-Dorte Mathiesen.


Det vil bli holdt en galla den 29. april på Tivoli Hotel & Congress Center i København. Kategoriene inkluderer både luksus og dagligdagse produkter fra supermarkedet, men også profesjonelle produkter for frisører og skjønnhetseksperter. Det innebærer alt fra parfyme, herreprodukter og ansiktskremer og hudlotions, solkrem og skjønnhetsbehandlinger. Totalt 29 kategorier.

"Vårt mål har alltid vært å kunne tilby kundene våre de beste verktøyene og betingelsene for å forbedre utseendet sitt på en naturlig måte, både på innsiden og utsiden. Derfor er det veldig bra at vi i år er nominert på det danske markedet også, det er et bevis på at suksessen er kontinental!" sier
Christoffer Larsen, Head of Marketing Swiss Clinic Danmark


Alle leverandører med produkter i kosmetikkindustrien har lov til å registrere produkter. De eneste kravene som stilles, er at produktene er lovlige i henhold til kosmetikklovgivningen, og ble lansert i løpet av foregående kalenderår. Dette betyr at prisene som tildeles i 2016, er produkter som ble tatt inn i det danske markedet i 2015.
Slik beskrives kategorien der Swiss Clinic ble nominert: "Her er det ikke snakk om et kosmetisk produkt, men et produkt som er relatert til kosmetikk. Det er et produkt som er brukt sammen med kosmetikk, for eksempel en populær børste, en pensel, et verktøy eller et elektrisk apparat, men det kan også være en makeup-veske eller et hårbånd. For å vinne prisen i 2016, skal produktet ha vært lansert på det danske markedet i 2015.

Les mer om dette produktet her