Triksene som holder deg frisk i løpet av ferien Triksene som holder deg frisk i løpet av ferien

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Triksene som holder deg frisk i løpet av ferien

Triksene som holder deg frisk i løpet av ferien

Hvem ønsker å være syk i løpet av de få, dyrebare ferieukene som man har per år? Ikke vi, i hvert fall . Følg våre 6 smarte hold-deg-frisk tips for å sikre at helsen er på topp hele sommeren! 

1. Beveg deg

Å ha ferie er ingen unnskyldning for å hoppe over treningen. Kroppen vår er laget for å bevege seg, ikke for konstant stillesitting eller avkobling i hengekøye. Så ta deg en ekstra tur på stranden eller et par ekstra runder i bassenget hvis du ikke har tilgang til treningsstudio.
 
2. Sov ordentlig
Når vi sover reparerer kroppen seg selv, og ​​nye studier viser at vi bør sove gjennomsnittlig 7 timer per natt. Hvis du har sovet mindre en natt så spiller det ingen rolle om du tar det igjen neste kveld. Jada, du kan unne deg en liten middagslur, men det bør ikke være lenger enn 30 minutter.
 
3. Fyll på med væske
Drikker du nok vann? Ja, vi vet du har hørt det før, men hvis du vet at kroppen din for det meste består av vann skjønner hvor viktig det er å få i seg nok. De nyeste studiene påpeker imidlertid at vi bør drikke når vi er tørste og ikke tvinge i oss væsken. Så lytt til kroppen din etter akkurat hvor mye vann det er behov for.
 
4. Styrke immunforsvaret
Noen ganger trenger ditt immunsystem en ekstra boost. Etter et år med hardt arbeid kan kroppen være spesielt utsatt for forkjølelse når du hviler. Hvem blir ikke snufsete i løpet av ferien? Swiss Immunizer, en tablett som styrker immunforsvaret, kan bidra til å gi deg den ekstra styrken som trengs. Den inneholder beta-glukan, som har bevist, positiv effekt på immunsystemet .
 
5. Gi kroppen din næring
For at kroppen din skal ha det bra, må den også få alle vitaminer og mineraler som trengs per dag. For å hindre nettopp forkjølelse, bør du sørge for at det daglige behovet for vitamin C er tilfredsstilt og huske at ingefær hjelper både mot forkjølelse og mageproblemer.
 
6. Slapp av
En av de mest ødeleggende elementene for kroppen vår er stress. Sørg for å ikke forhåndsbooke opp hver time i løpet av ferien, men bruk tid på deg selv. Meditasjon har blitt påvist å ha medisinsk positiv effekt på kroppen. Vi er tross alt mennesker, ikke roboter. Koble av i ett kvarter, lukke øynene, puste dypt inn og tømme sinnet for tanker.
 
Håper disse tipsene kan hjelpe deg til et sunnere liv uten unødvendig sykdom! Ikke glem at livet alltid handler om balanse.