Vi spør hudterapeuten Kerstin! Vi spør hudterapeuten Kerstin!

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Vi spør hudterapeuten Kerstin!

Vi spør hudterapeuten Kerstin!

Den innovative hjemmebehandlingen Skin Roller anbefales av både leger og skjønnhetseksperter. Men hvordan er det mulig at ett og samme produkt kan redusere alt fra kviser til alderstegn og arr? Hudterapeuten Kerstin Hellner har svaret.

Skin Roller er et skjønnhetsverktøy som er utstyrt med 540 mikronåler av japansk kirurgisk stål. Ved å rulle disse tynne nålene over huden, lager man mikrokanaler i hudoverflaten. Bare noen minutters bruk gir omtrent 300 000 slike kanaler. 

”Dette lurer huden til å tro at den er skadet og får kollagenproduksjonen til å settes i noe som påskynder cellefornyelsen. Derfor erstattes snart det gamle hudlaget med en ny, fin hud.”                   Som om ikke detvar nok så bidrar mikrokanalene med ytterligere fordeler.
– Huden blir mer mottakelig for ytre påvirkning og kan absorbere opp til 300 % mer masken, kremen eller serumet som man velger å applisere etterpå. Et tips er å utføre behandlingen om kvelden for så å legge en fuktighetsmaske til å sove med. Huden tar til seg all fuktigheten og resultatet blir så fint! Man våkner opp som en rose neste dag.

Hva gjør produktet unikt på markedet?
– I tillegg til at det er CE-merket, er Skin Roller en multifunksjonell hudbehandling. Jeg har ikke sett noe annet produkt som kan behandle så mange forskjellige problemområder på en like effektiv måte. Dessuten gir behandlingen et langvarig resultat og kan utføres hjemme. Et perfekt alternativ for personer som vil satse på huden sin, men som kanskje ikke har tid eller penger til å oppsøke klinikker.

Hva skal man tenke på når man utfører behandlingen?
– Det er superviktig med rengjøring av en Skin Roller, og jeg kan nesten ikke understreke dette nok. Det beste er å bruke Swiss Clinic sin egen rengjøring, Swiss Sanitizer. Den er nemlig spesielt fremstilt for å være bakteriedrepende samtidig som den er skånsom mot huden. Rengjøringen har en PH-verdi lik hudens egen og inneholder både Aloe Vera og vitamin E.

Kerstin fortsetter:

"Behandlingen er perfekt for å oppnå den ettertraktede gløden. Skin Roller både øker blodsirkulasjonen i huden, har en peelende effekt og styrker hudbarrieren. Kombinasjonen gir en svært fin glans" avslutter hun.