RED EYE RELIEF RED EYE RELIEF
Handlekurv

RED EYE RELIEF

Hva betyr phmb?

PHMB er polyhexamethylene biguanide og fungerer som et desinfeksjonsmiddel. Den er med andre ord antiseptisk. Hvis du har for mye av dette stoffet i øyedråper kan det irritere, men i riktige mengder lindrer det øyet. Red Eye Relief er utformet med nøyaktig riktig dosering av dette stoffet.

Hva betyr hpmc?

HPMC er hydroksypropylmetylcellulose (også forkortet til Hypromellose). Det er "smøremiddelet" som brukes i Red Eye Relief øyedråper.

Fungerer red eye relief mot grå stær?

Nei. Det finnes ingen måte å forebygge katarakt (grå stær) på, som mange andre øyedråper påstår. Man bør alltid konferere med lege før man benytter Red Eye Relief hvis man lider av en øyesykdom.

Fungerer red eye relief når man har kontaktlinser?

Ja, Red Eye Relief fungerer like godt hvis man bruker kontaktlinser. Sørg for å dryppe én eller to dråper ekstra, slik at tilstrekkelig væske når øyet

Hvorfor bør en idrettsutøver benytte dette produktet?

Idrettsutøvere opplever ofte tørre, irriterte øyne som et resultat av konstant skiftende omgivelser eller kjemiske elementer som vind, vann, støv og annet smuss under trening og konkurranser.

Hvor lenge etter at forseglingen er brutt kan man benytte produktet?

Vi anbefaler at du bruker øyedråpene innen 90 dager etter at man først åpnet produktet. I uåpnet tilstand er produktet garantert til utløpsdatoen som står oppgitt på emballasjen.

Vil øyedråpene fungere etter utløpsdato?

Vi anbefaler våre kunder å kaste alle reseptfrie legemidler etter at utløpsdatoen er passert.

Kan jeg benytte red eye relief hvis jeg er gravid eller ammer?

Det finnes ingen studier som viser at det kan være skadelig å benytte øyedråper under amming eller graviditet. Men som med alle reseptfrie legemidler anbefaler vi at man kontakter fastlege først.

Inneholder red eye relief nafazolin hydroklorid?

Nei

Kan jeg benytte disse øyedråpene sammen med andre øyedråper?

Vi anbefaler ikke at du kombinerer øyedråper, med mindre en øyespesialist har sagt noe annet.

Kan jeg benytte red eye relief øyedråper hver dag?

Den anbefalte dosen er opptil 4 ganger daglig. Men benytt kun Red Eye Relief etter behov.

På hvilken måte er red eye relief øyedråper annerledes enn andre produkter på markedet?

Red Eye Relief øyedråper lindrer ikke bare røde, irriterte og tørre øyne, men gir også øynene en herlig avkjølende følelse, som hjelper til med å "vekke" trette øyne.

Slik benytter man red eye relief

Drypp 1 eller 2 dråper i det røde øyet opptil fire ganger daglig. Den unike sammensetningen i Red Eye Relief smører overflaten av øyet og forbedrer helsen i hele hornhinnen ved å gjenopprette den naturlige fuktbalansen i øyet.