REJUVENATING SERUM REJUVENATING SERUM
Handlekurv

REJUVENATING SERUM

Hvilken funksjon har Rejuvenating Serum?

Rejuvenating Serum er et beroligende og fuktighetsgivende serum som gjenoppretter hudens naturlige fuktbalanse og fremmer hudforyngelse. Ved hjelp av den aktive ingrediensen Betaglukan stimuleres hudens naturlige kollagenproduksjon. Kollagen er et protein som finnes i bindevev, og som blant annet reduserer dybden i rynker.

Det fungerer godt mot tørr hud men kan gi en strammende følelse, hvilket kan oppleves som tørrhet. Du kan selvfølgelig kombinere Rejuvenating Serum med din vanlige dag- eller nattkrem.

Ettersom serumet har minimalt med tilsetningsstoffer, er graden av mikronisert Betaglukan høy, og du trenger kun en liten mengde for å smøre et mindre sår.

Flasken er utstyrt med en såkalt air free pump.

Man må pumpe ut luften først (kan kreve opptil 20 pump), og når all luften er ute av flasken kommer serumet ut.

Skulle det ikke fungere ber vi deg åpne den nederste delen av flasken. Du vil da kunne se platen. Denne kan man trykke opp med tommelen, mens man pumper ut luften. Slik hjelper du med å presse ut luften.

Hvorfor er det viktig å bruke deres serum?

Vi har sørget for at alle ingrediensene i Rejuvenating Serum har en positiv effekt på alle hudtyper. Disse naturlige stoffene er optimale for å trekke inn i huden med en gang etter at man har skapt mikrokanalene ved hjelp av Skin Rolleren.

Å bruke et annet serum, krem eller olje anbefales ikke, da vi først og fremst ikke kan garantere at man oppnår de resultatene vi lover, samt at andre produkter kan inneholde et eller flere stoffer som gir motsatt effekt.

Skal jeg bruke Rejuvenating Serum hver morgen og kveld?

Rejuvenating Serum er ifølge oss et produkt man kan bruke hele tiden, morgen og kveld, da det styrker huden og dens næringsstoffer.

Det er likevel viktigst at man påfører serumet rett etter rollering. Om du også ønsker å benytte produktet på morgenen og på hviledagene er opp til deg. Det er ikke et krav for å oppnå resultatene vi lover.

Inneholder Rejuvenating Serum konserveringsmiddel?

Ja, men minimalt. Kun en tredel sammenlignet med vanlige kremer.

Hvor lang holdbarhet har det?

Se på bunnen av flasken for å se best før-dato.
Geléen oppbevares best i kjøleskapet, for også å gi en kjølende effekt ved påføring.

Kan man bruke det rundt slimhinner og åpne sår?

Ja. Selve serumet er produsert for å fungere rundt slimhinner, i nesen, munnen og også på glatt hud. Flasken har til og med en spesielt utviklet pumpe som hindrer ekstern kontaminering fra å påvirke innholdet.

Er den testet på dyr?

Nei, ingen av Swiss Clinics produkter er testet på dyr, og vi er stolte PETA-medlemmer; People for the Ethical Treatment of Animals.