SKIN ROLLER SKIN ROLLER
Handlekurv

SKIN ROLLER

Hvilken lengde på Skin Roller skal jeg ha?

For å finne den lengden som gir det beste resultatet for deg, kan du bruke vår lengdeguide. Du finner den her!

Fungerer Skin Rolleren på alle?

Ja! Skin Rolleren gir samme effekt og resultat uansett kjønn, pigment eller alder. Våre behandlinger skal kun utføres på personer over 18 år.

Nålene inneholder 8,23% nikkel og 0,23% titan (kun miljøbeskyttet materiale inneholder <8% Ni (nikkel)). Dersom en nål inneholder lavere enn dette, er den ikke god nok. Forutsatt at man steriliserer nålen etter hvert bruk skal den ikke forårsake allergi, men har man sterk nikkelallergi kan man få utslag. Nålene er dekket med sølv, noe som betyr at brukeren ikke kommer i direkte kontakt med nikkel. Uansett ønsker vi å advare deg fra å bruke denne dersom du er usikker.

Kan jeg behandle Skin Rollern under graviditet?

Under graviditeten er det imidlertid liten risiko for at pigmentering oppstår. Ansträngingen av huden og de høye hormonnivåer kan forårsake forandringer i pigmentet.

Hvor ofte bør jeg bruke Skin Roller?

Det finnes ingen riktige svar hvor ofte du bør behandle huden din med Skin Roller, men det er viktig å ikke bruke den for ofte da huden trenger hvile for å helbrede. Gjenta behandlingen hver dag i 5 dager og la deretter huden hvile like lenge. Gjenta så behandlingen.

Er Skin Roller en ekte dermaroller?

Det er vanlig at disse hudrollerne kalles "Dermaroller" (Derma er latin for hud). Vi kaller ikke vår for "Derma Roller" men opererer under en egen merkevare kalt Skin Roller, og er CE-sertifisert.

Hvor lenge holder en Skin Roller?

Skin Roller holder dessverre ikke for alltid. De innsamlede bakterier kan ikke komme bort til 100%,. Hvis du ønsker å utføre behandling over en lang periode, anbefaler vi at du bestiller en ny Skin Roller etter 3-4 måneder.

Hvordan holder du din Skin Roller ren?

Etter bruk, rengjør den med Sanitizing Spray, som inneholder både Aloe Vera og E-vitamin, slik at du ikke tørker huden. En annen bakteriedrepende virker også.

Må man kombinere behandlingen med en krem eller gel?

Swiss Clinic sin hud rulle er et utmerket verktøy som er enkelt, trygt og effektivt å bruke. For å maksimere behandlingen, har vi utviklet et serum og masker med aktive ingredienser, som hjelper microneedling forbedre sin effekt. Denne prosessen tillater de aktive ingrediensene i vårt serum og våre masker til å bli absorbert på en måte som er umulig på ubehandlet hud. Absorpsjonen øker med 300%!

Hvor god er Skin Rolleren mot strekkmerker?

Swiss Clinic har utviklet en spesiell behandling for nettopp å redusere både strekkmerker og cellulitter på kroppen. Ta derfor en nærmere titt på produktpakken Skin Resculpting Treatment. Dette settet inneholder en annen roller, Skin Roller - Body.

Skin Resculpting Treatment inneholder en Body Roller, som til forskjell fra den vanlige Skin Rolleren er mye bredere og avstanden mellom nålene er større.

Dette muliggjør behandling av et større område, samt at nålene trenger lenger inn.

Behandlingen er derfor optimal for å motvirke cellulitter.

Fungerer Skin Roller mot hårtap?

Tester har vist at Skin Roller fått håret til å vokse tilbake i noen tilfeller, eksisterende hår vokser seg sterkere når kollagenproduksjonen øker, men det er uvanlig at døde hårceller våkner til liv igjen.

Kan du sole deg etter en behandling med Skin Roller?

Du bør ikke sole deg umiddelbart etter behandling i verken solarier eller sterkt sollys, men det er greit å gå ut i den vanlige sola etter en behandling. Vi anbefaler på det sterkeste Rejuvenating Serum i forbindelse med alle behandlinger på huden ettersom den inneholder mikronisert betaglukan, en naturlig immunstimulator og en naturlig, nærende beskyttelse mot arrdannelse fra solen.