Hvorfor Dry Masking er det hotteste akkurat nå Hvorfor Dry Masking er det hotteste akkurat nå
Handlekurv
Hvorfor Dry Masking er det hotteste akkurat nå

Publicerad:2018-10-25

Hvorfor Dry Masking er det hotteste akkurat nå

La oss introdusere deg til den revolusjonerende Dry Sheet Mask. Ja, du leste riktig - den er helt tørr og enda mer effektivt enn en våt maske! Takket være at tørrmasken er vannfri, er den svært aktiv, den behøver ikke vask og du kan være mobil mens du bruker masken.

I motsetning til typiske våte masker bruker de tørre maskene et klart leveringssystem som muliggjør mikro-penetrasjon av maskenes 87% aktive ingredienser. Tradisjonelle våte ansiktsmasker er vanligvis laget av 85% vann, med kun fem til syv aktive ingredienser som vanligvis forblir på overflaten av huden.

I stedet for å bli gjennomvåt i serum, printes de aktive ingrediensene på tørrmaskens tekstil, for å gjøre dem mer effektive. Masken arbeider med fuktighet, temperatur, pH og naturlige kroppsbevegelser for å utløse diffusjonen av ingrediensene, som trenger inn i huden over en periode på opptil åtte timer. Den inneholder også vitaminer, nærende oljer og er utviklet for å hjelpe utjevning av rynker, forynge huden og etterlater den hydrert, med en sunn glød.

Ikke bare etterlater den deg med en utrolig glød, den er også super enkel å bruke. Ideell for multitasking mens du skriver på jobben, lager kaffe, sjekker e-post om morgenen eller til og med under flyturen, slik at du ankommer med glødende, gjenoppfrisket hud!

Hånd- og Face Dry Mask (hver maske kan brukes opptil 3 ganger!)

1. Fold ut tørrmasken og legg den rosa siden på rengjort hud

2. Løft øvre og nedre kroker over ørene / fingrene og sett på huden

3. Ha på masken i 15 minutter og masser den forsiktig for å aktivere de aktive ingrediensene

4. Fjern masken fra ansiktet eller hendene

5. Legg masken tilbake i pakken, slik at du kan bruke den på nytt

Etterlater ikke søl - er lett å bruke - gir deg en utrolig glød

Kjøp din her:

Hand Dry Mask

Face Dry Mask