Lisa Anckarman: Jeg fikk lengre øyevipper etter bare to uker Lisa Anckarman: Jeg fikk lengre øyevipper etter bare to uker
Handlekurv
Lisa Anckarman: Jeg fikk lengre øyevipper etter bare to uker

Publicerad:2018-02-01

Lisa Anckarman: Jeg fikk lengre øyevipper etter bare to uker

Å ha naturlige lange øyevipper er noe mange drømmer om, og nå finnes det en måte å hjelpe naturen på. Lisa Anckarman er en av dem som har testet Eyelash Enhancer Serum fra Swiss Clinic. Hun så forskjellen etter bare 10 dager og anbefaler nå andre å prøve metoden. "Dette er et av mine absolutte beste skjønnhetstips, jeg så forskjell etter bare to uker." - Sier Lisa.

NÅ: Prøv Eyelash Enhancer Serum til spesialpris med denne unike rabattkoden - skriv inn LISA20 ved betaling og få 20% rabatt!

Med øyevippeforlenging, mascara og øyenvippebøyer kan du raskt få øyevippene til å se lengre ut, men effekten blir bare midlertidig. For de som ønsker å få naturlig høye og fyldige øyevipper - finnes det en annen løsning: Eyelash Enhancer Serum.

Lisa Anckarman er en av dem som har testet serumet, og hun er mer enn fornøyd med resultatet.

"Jeg så forskjellen etter bare to uker, og etter å ha brukt serumet i 6 uker, har jeg fått dette fantastiske resultatet, jeg er veldig fornøyd." Lisa fortsetter: "Etter å ha brukt Eyelash Enhancer Serum i 6 uker har øyevipper mine blitt dobbelt så lange.”

Eyelash Enhancer Serum er et av Sveriges bestselgende øyevippeserum, og når man ser på resultatene, er det ikke vanskelig å forstå hvorfor. Takket være serumets unike formel får du naturlig lange øyevipper på bare tre til seks uker - men de fleste oppdager forskjellen lenge før det!

Så hvordan fungerer det?

Gjennom å kombinere aktive ingredienser som Redensyl og Biosaccharides stimulerer hårvekst mens du reduserer hårtap. Dette gjør at øyenvippene vokser, når de normalt ville ha falt av.

Undersøkelser har vist at stoffet Redensyl gir over 200% øyevippevekst etter bare 10 dager - sammenlignet med ubehandlede øyenvipper.