Møt Maria - mammaen som ble kvitt sine acnearr Møt Maria - mammaen som ble kvitt sine acnearr
Handlekurv
Swiss Clinic Magazine

Møt Maria - mammaen som ble kvitt sine acnearr

Møt Maria - mammaen som ble kvitt sine acnearr

Dårlig tid? I denne artikkelen kan du lese om:

Maria er 31 år og har en 3 og et halvt år gammel sønn. Under graviditeten fikk Maria acne, noe som resulterte i acnearr på haken. Som nybakt mamma med både uro og søvnmangel i hverdagen opplevde Maria at huden ble både matt og stresset. Maria oppdaget hjemmebehandlingen Skin Renewal fra Swiss Clinic, og etter noen måneder var huden hennes

igjen myk og revitalisert - acnearrene hadde forsvunnet. Hun sammenfatter behandlingen som “En hudbehandling som revitaliserer huden!”

Oppdag Skin Renewal du også! Her kan du lese mer om den prisvinnende hudbehandlingen.

På Swiss Clinic jobber vi mye med forskning og utvikling. I laboratorier testes våre behandlinger nøye på forskjellige måter (men aldri på dyr!). Utover disse kliniske testene jobber vi med å følge opp våre kunders resultat. For det er tross alt brukerens opplevelse av produktet, og resultatet av behandlingen som er det viktigste i lengden.

Maria er 31 år gammel og jobber som rekruteringsspesialist i et advokatbyrå i Stockholm. Hun bor i sentrum med sin mann Jonas og sønnen Adrian på 3 og et halvt år. For cirka to år siden begynte hun å bruke Swiss Clinics produkter og behandlinger. Vi tok kontakt med henne for å høre hvordan hun opplevde Skin Renewal behandlingen og hvilke resultat hun oppnådde.

“Skin Renewal kom som en redning i nøden. Den hjalp meg med min stressede mammahud, som jeg hadde fått som en konsekvens av mye stress og søvnløse netter. I tillegg hadde jeg pådratt meg en del acne under graviditeten og den etterlot seg noen arr på haken som var nesten lilla.” Hun forteller videre at hun bruker Skin Care Range med PENTA teknologi. “Ansiktsserien synes jeg holder huden min i gang mellom Skin Roller (Skin Renewal), og serumet (et produkt jeg tidligere trodde var helt unødvendig) gir huden min glød! Produktene passer hudtypen min veldig bra; normal hud som blir følsom ved stress (det vil si hele tiden, haha) og om vinteren.”

Maria forteller videre om Skin Renewal; “Jeg likte umiddelbart resultatene etter påbegynt behandling - en fyldigere, glødende hud.  Og etter 2 måneders behandling med Skin Renewal (5 dager med behandling, 5 dager hvile) så forsvant mine ubehagelige acnearr!”

“Nå bruker jeg Skin Renewal 1-2 ganger i uken. Mest for å unne meg selv noe, i stedet for en anisktsmaske eller peeling. Jeg liker følelsen etter behandling og den gir huden en bra boost. Aniktsserien bruker jeg morgen og kveld.”

Videre sier Maria “Jeg prater ofte om Skin Renewal med venner som har hatt samme hudproblem etter stress, graviditet, søvnmangel, vinter eller liknende. Jeg beskriver den som den er: mikronåler som, tro det eller ei, ikke gjør vondt. Jeg forsøker å forklare dem hvordan det føles: huden aktiveres, sirkulasjonen øker og jeg merker at det skjer ting som et direkte resultat av behandlingen - til forskjell fra om man legger en ansiktsmakse eller gjør peeling/scrub. De som kjenner meg og så mine “graviditetsarr” har sett resultatene og kjøpt seg sin egen roller!”

Når vi ber henne oppsummere behandlingen i en setning sier Maria:

“En hudbehandling som reaktiverer huden!”

Hudbehandlingen er enkel å utføre på egen hånd i hjemmet og resultatet er et  faktum. Skin Renewal ble i 2015 kåret til “Årets Innovasjon” på Swedish Beauty Awards. Bestill din behandling her!

Vil du også dele dine resultater etter behandling med et Swiss Clinic produkt eller hjemmebehandling? Ta kontakt med vår kundeservice!

Takk, du er nå registrert.

Ja takk, jeg vil gjerne ha tilbud, nyheter og de siste skjønnhetstipsene fra Swiss Clinic