Swiss Clinic | Swiss Brows 4 ml Swiss Clinic | Swiss Brows 4 ml

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Brow Enhancer Serum (4 ml) i gruppen Hår hos Swiss Clinic AB (OBEB15002)
Brow Enhancer Serum (4 ml)
Produkt:

Brow Enhancer Serum (4 ml)

Pris:
360,-

Med Brow Enhancer Serum blir øyenbrynene tettere, fyldigere og friskere på en naturlig måte kun i løpet av noen uker. Den lettanvendelige børsten tilfører øyenbrynene den aktive ingrediensen Redensyl™, et prisvinnende kompleks med fokus på stamcellene som stimulerer hårveksten og reduserer håravfall.

Les mer...
Antall: 
Levert innen 2-3 virkedager.
Del produktet med vennene dine
Produkt

Brow Enahancer Serum

Power your brows

Power your brows

Storselgeren og bloggfavoritten Brow Enhancer Serum er utviklet og designet for på best mulig vis å gi øyenbrynene dine den næringen de trenger for å bli fyldigere, sterkere og vokse over lengre tid.

Helt siden toppmodellen Cara Delevingne introduserte trenden Power-Brow”, har tykke og fyldige øyenbryn blitt stadig mer populært. Brow Enhancer Serum er utviklet for å hjelpe deg med å få de øyenbrynene du alltid har drømt om. Med en helt ny formel og to banebrytende aktive ingredienser, øker veksten i hårsekken under øyenbrynene med 75 % etter kun 7 dagers bruk.

Den banebrytende ingrediensen Redensyl™ fra Aveits vant en pris på den store ingrediensgallaen i Barcelona, ”In-Cosmetics Awards 2014”, for sin vitenskapelige innovasjon der bruken av grønn kjemi med fokus på stamceller stimulerer hårvekst og reduserer håravfall.

På 10 dager har Redensyl påvist fyldigere øyenbryn sammenlignet med ubehandlede øyenbryn. Den andre aktive ingrediensen, Biosaccharides™, har i studier vist økt overlevelse av hårsekker i vekstfasen med hele 32 %.

Smør serumet på øyenbrynene i hårets vekstretning ved hjelp av den spesialdesignede brynbørsten. La det tørke før du sminker øynene.

Bruk Brow Enhancer Serum både morgen og kveld for best mulig resultat helt til du har oppnådd ønsket resultat.

Når du etter daglig behandling har oppnådd ønsket resultat, anbefaler vi deg å fortsetter bruken av Brow Enhancer Serum et par ganger i uken for å opprettholde resultatet.

Inkludert i pakken

Brow Enahancer Serum (4ml)

Brow Enahancer Serum

  • Er utviklet og designet for på best mulig vis å gi øyenbrynene dine den næringen de trenger for å bli fyldigere, sterkere og vokse over lengre tid.
  • Med en helt ny formel og to banebrytende aktive ingredienser, øker veksten i hårsekken under øyenbrynene med 75 % etter kun 7 dagers bruk.
  • Brow Enhancer Serum 4 ml holder til ca. 2 måneders forbruk ved vanlig bruk.

Inneholder

Brow enhancer Serum innehåller två prisvinnande aktiva ingredienser.

REDENSYL™

Den banebrytende ingrediensen i Brow Enhancer Serum, Redensyl™, vinner av 2014 års In-Cosmetics Silver Award "Best Personal Care Ingredient" for sin vitenskapelige innovasjon der bruken av grønn kjemi med fokus på stamceller stimulerer hårvekst og reduserer håravfall.

BIOSACCHARIDES™

Biosaccharides er et konsentrat av høyrenset glykogen hvor den essensielle energikilden for levende hudceller møter hårsekkens energibehov i vekstfasen. Biosaccharides™ har i studier vist seg å øke hårsekkenes overlevelse i vekstfasen med 32 %. Brow Enhancer Serum er det første hårkosmetikkproduktet med aktive ingredienser basert på genmedisinsk forskning som har gitt bedre resultater enn kirurgiske inngrep ved hårtransplantasjon.

INGREDIENTS: AQUA VP / METHACRYLAMIDE / VINYL, IMIDAZOLE, COPOLYMER, GLYCERIN, SODIUM, CARBOMER, GLYCOGEN, CAPRYLYL, GLYCOL, HEXYLENE, GLYCOL, POTASSIUM, SORBATE, GLYCINE, LARIX, EUROPAEA, WOOD, EXTRACTSODIUM, METABISULFITE, CAMELIA, SINENSIS, LEAF EXTRACT, ZINK, CHLORIDE,

Topp tre vanligeste spørsmål

Topp tre vanligeste spørsmål

Hvilket stoff påvirker hårveksten?

Ingrediensen Redensyl ™, utnevnt til " Personal Care Ingredient of the Year ", stimulerer hårveksten til å produsere sterkere og sunnere hår.

Inneholder serumet skadelige stoffer?

Eyelash och Brow Enhancer Serum har vist i uavhengige tester at det ikke forstyrrer eller irriterer huden, men som med all kosmetikk så kan visse personer være allergisk mot noen av ingrediensene. Om du får en allergisk reaksjon, avslutt behandlingen umiddelbart og kontakt kundeservice.

E-post: info@swissclinic.no, Telefon: 23 960 530 eller via sociala medier.

Både serum inneholder bare naturlige ingredienser og er et av få øyevippeserum på markedet som ikke faller under legemiddelverkets salgsforbud på prostanglandiner.

Kan jeg bruke Eyelash & Brow Enhancer Serum når jeg ammer eller er gravid?

Ja, vi har konsultert våre sveitsiske eksperter i kosmetikk. Det er ingen tvil om at du kan ta behandling under graviditet eller amming.

There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.

Produktinformasjon
Andre har også kjøpt

Beauty Kit - Eyes
890,-
Verdi 1100kr
Beauty Kit - Face
990,-
Verdi 1140kr
Brow Enhancer Serum (6 ml)
550,-

Produktinformasjon
Anmeldelser