Face Dry Mask | Swiss Clinic Face Dry Mask | Swiss Clinic

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Face Dry Mask i gruppen Hud hos Swiss Clinic AB (OBFD17001)
Face Dry Mask
Face Dry Mask
Face Dry Mask
Produkt:

Face Dry Mask

Pris:
290,-

Face Dry Mask er en tørrmaske som kan brukes tre ganger. Masken har en patentert vannfri teknologi og inneholder hele 87 % aktive ingredienser som dessuten virker i hele åtter timer etter selve behandlingen.

La masken virke i 15 minutter for å redusere rynker og fine linjer, fuktighetsbevare og foryngre huden og få en jevnere hudtone. Masken kan også brukes ved behov når du ønsker en umiddelbar glød i huden.

Kun 15 minutters behandling og ansiktet trenger ikke å skylles etterpå.

Face Dry Mask Treatment 690;-

Les mer...
Antall: 
Levert innen 2-3 virkedager.
Del produktet med vennene dine
Produkt

Face Dry Mask

Hva gjør Face Dry Mask så revolusjonerende og magisk:

 • Glow i huden på bare 15 minutter
 • Hele 87% aktive ingredienser som absorberes dypt inn i huden
 • Etter behandling med Face Dry Mask trenger du ikke å skylle ansiktet. De aktive ingrediensene virker i åtte timer etter behandlingen, vanlige masker virker bare i ca 45 minutter. Face Dry Mask virker derfor elleve ganger lenger
 • En Face Dry Mask kan brukes tre ganger
 • Masken sitter ordentlig på plass i ansiktet slik at du kan fortsette med din skjønnhetsrutine samtidig som den virker

Vanlige ansiktsmasker kan både være klissete og forårsake et visst ubehag under bruk. Face Dry Mask er en tørr maske, lett å få på og av, helt uten søl og ubehag. Behandlingen er enkel, rask og luksuriøst behagelig. Tradisjonelle masker krever at du skyller ansiktet med vann etterpå som har en uttørkende effekt. Med Face Dry Mask trenger du ikke å skylle ansiktet. Huden blir fuktig og glatt, som en primer og er i perfekt stand etter hver behandling, noe som gjør den like bra som morgenrutine som en kveldsrutine. Synlig virkning etter 15 minutters bruk og effektiv i hele åtte timer.

Slik fungerer Face Dry Mask

Dry Mask-teknologin har en nyskapende fremgangsmåte for å fordele aktive ingredienser til huden. Denne teknologien kalles Wearable Skincare Technology (WST) og betyr at ingrediensene er innebygd i tekstilet. Takket være biomimetiske lipidkomponenter tilpasser seg WST problemfritt til hudens konturer. Ved kontakt med huden begynner materialet omgående å frigjøre de aktive ingrediensene, overfører dem og vektorene penetrerer gradvis til de ulike hudlagene. Dry Mask tilpasser seg til forskjellige hudtyper og er derfor effektiv for både normal, sensitiv og tørr hud.

Hver behandling tar 15 minutter. For best effekt bør du bruke masken ni dager på rad. Face Dry Mask Treatment)
Face Dry Mask er perfekt å bruke ved behov når du ønsker en umiddelbar glød og glans i huden.

Rengjør ansiktet før behandling. For rask og effektiv rengjøring kan du ha nytte av å bruke Micellar Cleansing Gel (som du kan bruke uten å skylle med vann etterpå)

Ta den aktive lyserosa siden mot huden, begynn med den øvre delen på masken og tre åpningene over ørene. Ta åpningene på den nedre delen av masken og tre de over ørene. Korriger masken slik at det er behagelig med hull over øyne, nese og munn.

Masser forsiktig med hendene over masken for å starte frigjøringen av de aktive ingrediensene. Gjenta dette tre til fire ganger.

Slapp av og la masken virke i ca 15 minutter.

Ta masken forsiktig av. Skyll ikke ansiktet.

Brett masken med den aktive siden innover, legg i posen og forsegle den forsiktig.

Face Dry Mask kan brukes tre ganger. Oppbevares i romtemperatur og skal ikke utsettes for lys og varme.

Inkludert i pakken

1st Face Dry Mask

Aktive ingredienser og naturlige oljer

De aktive ingrediensene Brestine, TEGO PeP4-Even, Gratuline, Volumform og Canadian Willowherb har sammen en mengde pleie- og hudforyngende egenskaper:

 • Strammer til huden
 • Jevner ut rynker
 • Øker kollagenproduksjonen
 • Jevner ut hudtonen og reduserer pigmentflekker
 • Forbedrer hudens elastisitet
 • Fuktighetsbevarer og gir næring til huden

Synlig resultat med 15 minutters behandling om dagen

Takket være et revolusjonerende frigjøringssystem for de aktive ingrediensene er behandlingstiden mye kortere enn med tradisjonelle masker. Face Dry Mask er spesielt utviklet for målrettet behandling av vanlige tegn på aldring i huden. Masken inneholder applikatorer som består av millioner av vektorer som ved aktivering gir huden en rekke kraftige aktive ingredienser med foryngende og pleiende egenskaper.

Innehold

Stearic acid, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Hydrogenated soybean oil, Sorbitan oleate, Olea europaea (Olive) fruit oil, Cetyl alcohol, Glycerin, Cetyl ricinoleate, Tocopheryl acetate, Camellia oleifera seed oil, Glyceryl stearate, Hydrogenated vegetable oil, Myristyl alcohol, Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Persea gratissima (Avocado) oil, Caprylic/capric triglyceride, Ethylhexylglycerin, Caprylyl glycol, Palmitoyl isoleucine, Epilobium angustifolium flower/leaf/stem extract, Spilanthes acmella flower extract, Plankton extract, Tocopherol, Rosmarinus officinalis (Rosemary) leaf extract, Arginine, Ascorbyl palmitate, Tetrapeptide-30, Phenoxyethanol, Benzyl alcohol, Disodium EDTA, Pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate, Sodium metabisulfite, Diazolidinyl urea, Calcium titanium borosilicate, Parfum, CI 77891/titanium dioxide, CI 75470/carmine, CI 77861/tin oxide, CI 77019/mica, Butylphenyl methylpropional, Amyl cinnamal, Benzyl salicylate, Benzyl benzoate, Linalool, Eugenol, Citronellol.

Topp tre vanligeste spørsmål

Topp tre vanligeste spørsmål

Hvorfor er det viktig å behandle 9 dager i strekk?

Den kontinuerlige behandlingen er nøkkelen til å oppnå de resultatene vi lover. Vår 9-dagers kur er en forutsetning for å oppnå langsiktige resultater.

Face Dry Mask reduserer effektivt rynker og fine linjer, rehydrerer og forynger huden, og gir en jevnere hudtone. 15 minutters behandling – og du behøver ikke å skylle ansiktet etterpå.

Hvordan og hvorfor er masken tørr?

Vår Face Dry Mask bevarer alle ingrediensene i tekstil, hvilket gjør at den er tørr og dermed, til forskjell fra bløte ansiktsmasker, gir en friskere følelse.

Den er faktisk også mer hygienisk, ettersom masken ikke tiltrekker seg støv og smuss like enkelt.

Vanlige ansiktsmasker kan både lage flekker og medføre et visst ubehag ved anvendelse. Face Dry Mask er en tørr maske, enkel å ta på og ta av, helt uten flekker og smerte.

Hele 87 % aktive ingredienser som absorberes dypt inn i huden.

Fordelen med at vår maske har et tørt ytre er også at den kan brukes flere ganger. Én maske kan brukes i 3 omganger.

Når er det beste tidspunktet å bruke masken?

Det finnes ingen forskrifter om hvilken tid på døgnet det er best å bruke masken. Vi syns at det er opp til hver enkelt.

Personalet på Swiss Clinic tipser:
”Om morgenen, omtrent en halvtime før man starter på sin vanlige hudpleierutine eller sminker seg. Den gir en flott glød som holder seg i flere timer.”

”Om kvelden etter en lang dag på jobb. Man både ser og føler at ingrediensene gir ansiktet et løft og en energi som den fortjener.”
There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.

Produktinformasjon
Andre har også kjøpt

Face Dry Mask 3-pack
690,-
Verdi 870kr
Skin Renewal
960,-
Whitening System
490,-
590,-

Produktinformasjon
Anmeldelser