Kjøpsvilkår Kjøpsvilkår

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home

Kjøpsvilkor

Hvis du har spørsmål om kjøpsvilkårene, ta kontakt med kundeservice.

Kontorsadresse:
Nydalsveien 15
0484 Oslo

Foretaksinformasjon
Swiss Clinic AB
C/O Athene VAT Services AS
PB 4691
0405 Nydalen
Norge
Org.nr: 913537629MVA
Tel: 23 96 05 30
E-post:  info@swissclinic.no

Vær oppmerksom på at adressen over ikke gjelder ved retur av produkter. Adresse for retur av produkter får du ved å kontakte kundeservice på info@swissclinic.no. Adressen er også angitt på nettstedet og ordreseddelen. Ved generelle spørsmål om produktreturer, produktgaranti og andre kundeservicespørsmål kan du kontakte oss enten på telefon eller via e-post på info@swissclinic.no.

Godkjenning

Når kunden godtar disse vilkårene, blir en avtale inngått mellom selskapet og kunden. For hver ordre som blir mottatt, blir en automatisert ordrebekreftelse sendt på e-post.


Angrerett

I henhold til angrerettloven har du som konsument rett til å angre innen 14 dager fra det at du har mottatt dine varer.  Varen skal sendes i retur innen 14 dager etter at du har meldt fra om bruk av angreretten. Angreretten gjelder under forutsetning at varen holdes i vesentlig uforandret tilstand og i de tilfeller der varen er plombert skal denne være ubrutt. Kontakt kundeservice info@swissclinic.no (Nr: 23 96 05 30) for å returnere varene dine. Fraktkostnader og ekspedisjonsavgifter for returforsendelsen står konsumenten selv for.

Ved retur står kunden for risikoen for varen, derfor er det viktig at varen ikke kan komme til skade under transporten. Varen skal være ubrukt og sendes tilbake i uskadet originalforpakning. Varen er i kundens eie til vi har mottatt returen. Vi anbefaler alle våre kunder å sende sporbar pakke for kundens sikkerhet. Noter at returer ikke skal sendes som bedriftspakke. Har du spørsmål angående angrerett/retur er du velkommen å ta kontakt med vår kundeservice.

Betaling og Tilbakebetaling

Vi bruker enkle Klarna Klarna betalingssystem kassen. Klarna er ansvarlig for alle utbetalinger og tilbakebetalinger , noe som betyr at det er deres tilstand som må følges.

Klarna vilkår finner du her.

Personopplysninger og adresseinformasjon

Ved å godkjenne våre vilkår samtykker du i at opplysninger om ditt kjøp samt dine kontaktopplysninger kan brukes av  Swiss Clinic. Vi trenger selvfølgelig din adresse for å kunne kontakte deg og levere varene. Som kunde er du forpliktet til å sørge for at den angitte leveringsadressen er korrekt. Opplysningene lagres og brukes også i informasjons- og markedsføringsøyemed. Du har anledning til når som helst å informere oss skriftlig om at du ikke ønsker at dine personopplysninger skal benyttes til markedsføringsformål. Vi behandler dine personopplysninger med største forsiktighet og garanterer at dine kundeopplysninger kun blir brukt av  Swiss Clinic.

Leveringstider

Alle bestillinger som vi mottar før kl. 11, blir sendt ut samme dag (gjelder hverdager) og leveres innen 2-4 arbeidsdager. Vær alltid nøye med å oppgi riktig adresse når du bestiller varer, for å unngå forsinkelser. Visse produkter leveres til et utleveringssted i nærheten av din valgte leveringsadresse. Du får en hentelapp i posten når varen er fremme og kan hentes ved ditt utleveringssted.

Forsinket levering

Vanligvis er leveringstiden 2-4 arbeidsdager men i visse tilfeller kan det dessverre oppstå ytterligere forsinkelser. Dersom en forsinkelse skulle oppstå vennligst kontakt oss så skal vi undersøke hva som er årsaken. Hvis forsinkelsen er forårsaket av vårt leveringsfirma fraskriver vi oss alt ansvar i forhold til beregnet leveringstid. I slike tilfeller vil vi kontakte Bring og få de til å levere pakken så raskt som mulig. Vi har ingen mulighet til å sende ut en ny pakke før ca 14 dager etter at du har kontaktet oss da dette er beregnet behandlingstid på en reklamasjonssak hos Bring. Du får såklart heve ditt kjøp om du ikke godtar det nye leveringstidspunktet. Vi beholder oss retten til å heve kjøp med feilaktig informasjon på hjemmesiden.

Aldersgrense

Vi tar ikke imot bestillinger fra personer under 18 år.

Mva

Alle prisene er inklusive mva.

Tilbud

Alle tilbud gjelder så langt lageret rekker.

Swiss Quality

Swiss Clinics resultatgaranti gjelder for alle nye bestillinger og innebærer at hvis du mot all formodning ikke er fornøyd med våre garanterte resultater og har brukt produktet i henhold til våre anvisninger og vilkår, kan du ta kontakt med vår kundeservice og få full tilbakebetaling.

Garantien kan bare brukes én gang per produkt og kunde. For at garantien skal gjelde, må produktet returneres i originalemballasjen, og produktet må ha minst 75 % av innholdet intakt. Vær oppmerksom på at garantien bare gjelder første gang du kjøper det aktuelle produktet.

Transportskader

Kontakt oss umiddelbart hvis du oppdager skader på emballasjen ved levering.

Falske bestillinger og svindel

Vi anbefaler at du alltid kontrollerer at alle opplysninger du gir, er korrekte, før du fullfører bestillingen. Alle falske bestillinger og forsøk på svindel blir politianmeldt og rapportert til våre leverandører av betalingstjenester.

Returer

Vi på Swiss Clinic tilbyr våre kunder gratis retur. For å få en retur godkjent og som gratis retur, må du ta kontakt med vår kundeservice før du returnerer produktet. Ved en godkjent retur, sender vi deg et personlig returbevis via e-post.

Ettersom våre produkter er ømtålige og ikke tåler oppbevaring under ugunstige forhold (f.eks. høye temperaturer), ber vi deg kontakte kundeservice umiddelbart hvis du av en eller annen grunn ønsker å returnere en vare. Hvis du unnlater å kontakte kundeservice før produktet sendes tilbake, kan vi belaste et håndteringsgebyr.

Når vi mottar det returnerte produktet, vil det måtte bli registrert, kontrollert og akseptert før ytterligere tiltak blir iverksatt, i samsvar med tidligere avtale med kunden.

Fonøyd kunde-garanti

Fonøyd kunde-garanti kan kun brukes hvis du har brukt produktet i henhold til våre instruksjoner og vår kundeservice blir kontaktet innen følgende tidsramme etter at du har mottatt bestillingen:

  • Hudbehandlinger: Innen 30 dager
  • Hårbehandlinger: Innen 60 dager
  • Andre behandlinger: Innen 10 dager

Hvis du ønsker å benytte seg av denne garantien og kontakter oss via e-post, ønsker vi at du gir en detaljert forklaring på hvorfor produktet / behandlingen ikke gjorde deg fornøyd / levde opp til forventningene.

Informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker såkalte cookies (informasjonskapsler). En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin og som inneholder en kort tekst. Det er en etablert teknisk fremgangsmåte som nesten alle nettsteder bruker. Formålet er å føre statistikk over hvordan nettstedet brukes, og å gi oss verdifull informasjon om hvordan vi kan forbedre nettstedet for deg som kunde. Hvis du vil, kan du velge ikke å tillate informasjonskapsler i nettleseren.

Vi har fastsatt retningslinjer for hvordan vi håndterer informasjonskapsler. Vi innhenter ikke noe personlig informasjon ved hjelp av informasjonskapsler, og informasjon om dem som besøker nettstedet, kan ikke spores ved hjelp av informasjonskapsler. En informasjonskapsel kan ikke starte et program. Statistikken kan bare leses som tall og er ikke koplet til enkeltpersoner.

Copyright

Innholdet på dette nettstedet er beskyttet av åndsverkloven og må ikke kopieres, reproduseres eller distribueres i noen form, verken helt eller delvis, uten skriftlig tillatelse fra Swiss Clinic AB

Swiss Clinic AB forbeholder seg rett til å endre disse vilkårene i fremtiden.