Hva er microneedling behandling? Hva er microneedling behandling?
Handlekurv

Hva er microneedling?

Microneedling er en fornyende hud behandling som kan utføres hjemme eller på en klinikk. Hud rullen (også kjent som Dermaroller) penetrerer huden gjentatte ganger og lager tusenvis av små mikrokanaler som oppfattes som mikro sår av huden. Dette stimulerer kroppens naturlige healings prosess; produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en myker, sunnere og yngre utseende hud.

Se hvordan det funker

Skin Roller fra Swiss Clinic har to viktige funksjoner

 1. Simulere en skada i huden slik at kroppens naturlige helbredelsesprosess starter
 2. Mikrokanalene bidrar till 300 % bedre opptak av serumet

Skin Roller 3 in 1

 • Skin Roller med tre utskiftbare nålehoder
 • 0.2 mm og 0.5 mm for ansikt
 • 0.5 mm for kropp

790,-

Face - Microneedling Home Treatment

 • Ansiktsbehandling for optimalt resultat
 • Skin Roller med 0,5 mm nålehode for ansikt
 • Face Serum

1250,-

Body - Microneedling Home Treatment

 • Behandling for strekkmerker og cellulitt
 • Skin Roller med 0,5 mm for kropp (bredere)
 • Cryogel Body Serum

1250,-


Microneedling treatments
step-by-step

Rengjør hud

Rulle

Appliser serum/mask

Rengjør roller

I samarbeid med fremstående hudleger kan vi nå hjelpe flere med ulike hudproblem

Nålene i våre Skin Rollers

Spesielt designet for hjemmebruk. Optimalisert for at riktig mengde serum skal kunne trenge inn i huden. Laget av japansk kirurgisk stål og overflatebehandlet med en sølvlegering. Alt dette for å sikre maksimal sikkerhet. Vi anbefaler at du alltid rengjør nålene før og etter bruk.

 Hvordan virker det?

Hudlagene

Lærhuden

Dette tykke mellomlaget som utgjør mesteparten av huden. Det inneholder collagen og elastin - fibre som gir styrke, struktur og elastisitet.

Overhuden

Det ytre hudlaget, bådbeskytter deg mot omverdenen, samtidig som det presenterer deg for den.

Underhud

I dette hudlaget, som hovedsaklig består av fett, finner du nerveendene, blodkarene såvel som hårrøttene. Du finner også svettekjertler og talgkjertler her.

Hva kan jeg få ut av det?

De kirurgiske nålene lager tusenvis av mikrokanaler i huden. Dette forårsaker en kontrollert skade i huden, som i sin tur gjør at kroppen starter sin helbredelsesprosess.

Stimulerer produksjonen av Elastin & Collagen

Når huden produserer mer av disse, kroppens byggestener. Blir resultatet en strammere, fyldigere, sterkere og yngre utseende hud.

Øker absorpsjonen med 300%

Mikrokanalene lager kanaler som serumet kan transporteres gjennom. Dette gjør det enklere for de aktive ingrediensene å trenge dypere inn i huden og virke mer effektivt.


Når passer det ikke med microneedling?

Våre mikronålbehandlinger er sikre å anvende og egner seg for alle hudtyper - men det fins tilfeller da man bør unngå det.

Unngå microneedling hvis du:

 • Har åpne sår i huden
 • Har synlige infeksjoner
 • Lider av hudsykdom eller overdreven arrdannelse (keloider)
 • Er gravid eller nylig har født barn
 • Kommer til å være utsatt for sterk sol den nærmeste tiden

Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss!


Relaterte artikler

Swiss Clinic Magazine

Microneedling 101: How, Why, When?

Swiss Clinic Magazine

Maria 31 - Slik ble jeg kvitt mine aknearr

Swiss Clinic Magazine

Hva er microneedling?

Microneedling, Dermarolling, Skinrolling, Mikronålsbehandling, kollagen-induksjonsterapi… kjært barn har mange navn. Du kanskje lurer på hva dette fenomenet er, som bloggere, journalister, kjendiser og kollegaer virker helt forelsket i, virkelig er for noe? Jo, det sies at det er den mest effektive hjemmebehandlingen for å fornye huden, minske rynker samt skape spenst og glød i huden. Nå kanskje du lurer på om det er mulig at et lite redskap kan gjøre alt dette? Nedenfor forklarer vi hva som skjer når du utfører en microneedling-behandling hjemme.

Hvordan fungerer det?

Enkelt beskrevet er det en metode for å lure huden, få den til å tro at den er skadet, gjennom tynne nåler på et rullende hode som skaper tusenvis av mikrokanaler i dermis og epidermis. Dette får igang hudens egne legeprosess, dvs. kollagenproduksjonen og elastinproduksjonen kommer igang. Ok, det var kanskje ikke så enkelt beskrevet, men det å utføre behandlingen er overraskende lett og resultatene er ekstraordinære!

Hudforyngring

Det er mange faktorer som påvirker utseendet vårt og som kan bidra til aldringstegn. Naturligvis bidrar rynker og arr, men også pigmentflekker og ”slapp hud” til at vi ser eldre ut. Gjennom å ”oppmuntre” huden til å generere kollagen og elastin, så motvirker en microneedling behandling alle disse aldringstegnene. Mikronålene bidrar også til at blodtilførselen øker og hudens sine nye kapillærer dannes. Nå begynner det å bli komplisert igjen, vi satser heller på å oppsummere hva du kan vinne på å teste denne magiske behandlingen hjemme istedet.

Minimerer rynker og fine linjer

Dette kan være en av de mest fantastiske fordelene med mikronålsbehandlingen. Hvordan er det mulig at du, gjennom å rulle litt på ansiktet, kan få fine linjer til å forsvinne? Jo, gjennom at kollagen produseres og fyller igjen der rynkene har oppstått – men det visste du nok siden du har lest den første delen av teksten. Elastin hjelper til gjennom å gjøre huden elastisk, som du sikkert har regnet ut, og økt blodsirkulasjon gjør at huden får mer oksygen og næring!

Jevnere hudtone og mindre pigmentflekker

Dessverre så leder alle hudproblem (betennelser, eksem, kviser) og miljøfaktorer som f.eks sol, ekstrem kulde eller vind, til at huden endrer farge. Disse bidrar også til at huden kan se ujevn ut.

For å forklare hvordan en microneedling-behandling hjelper til å motvirke disse problemene så må man nesten være professor. Hva vitenskapen sier er nemlig at de tror effekten kommer fra økt uttrykk av matrismetalloproteinaser og minsket oppkomst av keratincyter. Man trenger derimot ikke å være akademiker for å se at man ser piggere og friskere ut med en jevn hudtone. Det er denne effekten man får av regelmessige mikronålsbehandlinger – en finere og jevnere hudtone!

Peel huden

Alle behandlinger som ’mekanisk forstyrrer epidermis’, er en fin måte å si at man peeler eller eksfolierer huden. Dette er viktig når man vil ha frisk hud og hvem vil ikke ha det? Det er nemlig sånn vi får bort døde hudceller.

Øker hudens kapasitet til å ta til seg hudpleieprodukter

Mikrokanalene vi snakket om i begynnelsen, de trigger kollagen – og elastinproduksjonen, de øker også hudens mulighet til å absorbere serum og kremer som man tar på huden etter behandlingen. Sammenlignet med en ubehandlet hud så er det 300% mer effekt! Utenom at de aktive ingrediensene i dine verdifulle hudpleieprodukter kan jobbe dypere ned i huden så betyr dette bare at du bruker mindre av produktene. Bra ikke sant?

Minimerer arr og motvirker arrdannelse

Arrdannelse årsakes av en prosess som kalles fibros. Har du et stort sår er fibros toppen som klistrer sammen alt som har gått i stykker. Dessverre kan det være litt for bra, og det ”limet” som kalles fibros kan dra ned huden og skape arr som ingen ønsker.

Mikronålsbehandling hjelper til å bryte ned fibroser under huden sånn at huden kan ”slippe taket” og frigjører toppen av arret som minimerer arrdannelsen. Kjempebra!

Minimerer porer

Gjennom at blodtilførselen øker, får dermis (andre hudlageret) mer oksygen og næring, som gjør at porene drar seg sammen. Det er ganske rart det der, at man gjennom å skape små hull i ansiktet, minimerer de hullene som allerede er der.

Behandler acne og porer

Ja, mikronålsbehandlingen kan faktisk hjelpe til mot urenheter og porer som ikke helt vil samarbeide.. Dette gjennom at den bidrar til å minimere sebumproduksjonen, som betyr at huden blir mindre fet og heller ikke like tørr. Å holde huden fuktig er nemlig veldig viktig for å holde kvisene borte!

Som du kanskje merker så brenner vi for denne behandlingen. Har du spørsmål så ta kontakt med oss! Tro det eller ei, så finnes det ganske mye mer som vi kan fortelle om denne magiske behandlingen!


Hvorfor er Microneedlign så banebrytende?

For å maksimere effekten, bør du i forbindelse med microneedling-behandlingen også påføre et serum med aktive substanser som har de egenskapene huden din trenger, som for eksempel Anti-age. Med mikroneedling kan de nye mikrokanalene absorbere opptil 300% mer av de aktive ingrediensene.

Microneedling er også svært effektiv i behandlingen av akne arr, rynker, fine linjer, pigmentflekker, strekkmerker og cellulitter.

Våre mikronålsbehandlinger

Din behandling
  Skin Renewal Skin Revival Skin Resculpting
Fine linjer og rundt øynene X
Rynkor X
Porer X
Overfladiske arr X
Dype arr X
Posete hud X
Pigmentering X
Celluliter X
Strekkmerker X
Kroppsarr X
Urenheter X

Tillbaka till toppen