Eyelash Enhancer Serum - Vippeserum for vakre øyevipper Eyelash Enhancer Serum - Vippeserum for vakre øyevipper

Handlekurv

Eyelash Enhancer Serum (6 ml) i gruppen Hår hos Swiss Clinic AB (OBEL15001)
Produkt:

Eyelash Enhancer Serum (6 ml)

Pris:
990,-

Serum som gir deg lengre øyenvipper på en naturlig måte. Ny formel med enda raskere resultat. To prisvinnende aktive ingredienser.

Les mer...
Antall: 
Fri frakt, levert innen 2-3 virkedager.
Fri frakt, levert innen 2-3 virkedager.
Del produktet med vennene dine
Produkt

Eyelash Enhancer Serum

Eyelash Enhancer Serum

Eyelash Enhancer Serum

Lange øyenvipper gir et vakkert inntrykk, men ikke alle kvinner er genetisk utrustet med lange, tykke og friske øyenvipper. De siste årene har vippeforlengning, mascara og vippebøyere blitt stadig mer populært, men de er bare til midlertidig hjelp.

Eyelash Enhancer Serum, et av de mest solgte øyenvippeserumene i Sverige, lanserer nå en helt ny formel med to banebrytende aktive ingredienser. Med Eyelash Enhancer Serum 6 ml får du vakre, lange vipper på kun tre til seks uker.

Den banebrytende ingrediensen Redensyl™ fra Aveits vant en pris på den store ingrediensgallaen i Barcelona, ”In-Cosmetics Awards 2014”, for sin vitenskapelige innovasjon der bruken av grønn kjemi med fokus på stamceller stimulerer hårvekst og reduserer håravfall.

På 10 dager har Redensyl påvist 214 % lengre øyenvipper sammenlignet med ubehandlede vipper. Den andre aktive ingrediensen, Biosaccharides™, har i studier vist økt overlevelse av hårsekker i vekstfasen med hele 32 %.

Stryk forsiktig serumet langs øyenvipperoten på samme måte som ved bruk av eyeliner.

Påfør både morgen og kveld for best mulig resultat. Vent til serumet har tørket før du bruker kosmetikk.

Når du har oppnådd ønsket resultat, anbefaler vi deg å fortsette med Eyelash Enhancer Serum 2–3 ganger i uken for å opprettholde utseendet og styrken i dine lengre og tykkere vipper.

Inkludert i pakken

Eyelash Enhancer Serum (6ml)

Eyelash Enhancer Serum

Eyelash Enhancer Serum inneholder to prisvinnende aktive ingredienser.

REDENSYL™

Den banebrytende ingrediensen i Eyelash Enhancer Serum, Redensyl™ vinner av 2014 års In-CosmeticsSilver Award "Best Personal Care Ingredient" for sin vitenskapelige innovasjon der bruken av grønn kjemi med fokus på stamceller stimulerer hårvekst og reduserer håravfall.

BIOSACCHARIDES™

Biosaccharides™ er et konsentrat av høyrenset glykogen hvor den essensielle energikilden for levende hudceller møter hårsekkens energibehov i vekstfasen. Biosaccharides™ har i studier vist seg å øke hårsekkenes overlevelse i vekstfasen med 32 %. Eyelash Enhancer Serum er det første hårkosmetikkproduktet med aktive ingredienser basert på genmedisinsk forskning som har gitt bedre resultater enn kirurgiske inngrep ved hårtransplantasjon.

Eyelash Enhancer Serum 6 ml holder til ca. 3 måneders forbruk ved vanlig bruk.

AQUA VP / METHACRYLAMIDE / VINYL, IMIDAZOLE, COPOLYMER, GLYCERIN, SODIUM, CARBOMER, GLYCOGEN, CAPRYLYL, GLYCOL, HEXYLENE, GLYCOL, POTASSIUM, SORBATE, GLYCINE, LARIX, EUROPAEA, WOOD, EXTRACTSODIUM, METABISULFITE, CAMELIA, SINENSIS, LEAF EXTRACT, ZINK, CHLORIDE

Topp tre vanligeste spørsmål

Topp tre vanligeste spørsmål

Er Eye Lash Enhancer Serum testet på dyr?

Nei, ingen av Swiss Clinics produkter er testet på dyr, og vi er stolte medlemmer av PETA - People for Ethical Treatment of Animals.

Er det samme børste/pensel i brow enhancer serum som i eye lash enhancer serum?

Nei. Børsten på Brow Enhancer Serum er annerledes og spesielt designet for å enkelt og greit applisere Brow Enhancer Serum på øyenbrynene.

Er det samme innhold i brow enhancer serum og i eye lash enhancer serum?

Nei. Den grunnleggende sammensetningen er den samme, men vi byttet enkelte næringsstoffer da ditt hår i øyenbrynene er tykkere av naturen som betyr at du må ha en tykkere væske til dem. Men det er det den samme unike formelen som tillater dem å vokse seg sterkere og lengre.
Lene Orvik (24), skjønnhetsjournalist, Oslo

Lene Orvik (24), skjønnhetsjournalist, Oslo

- Swiss Lashes øyevippeserum fungerer ett hundre prosent, det tok bare et par uker før vennene mine begynte å spørre meg om hva jeg hadde gjort for å få så lange øyevipper

Jeg har testet forskjellige øyevippeserum, men var egentlig ikke fornøyd med noen. Dette serumet fungerer. Nå vil man jo bare ha lengre, og lengre, og lengre vipper…

Ulrikke Lund (22) , skjønnhetsjournalist / Blogger, Bergen

Ulrikke Lund (22) , skjønnhetsjournalist / Blogger, Bergen

- Jeg har brukt Eye Lash Enhancer Serum vippeserum på mine øyenvipper og bryn lenge, Eye Lash Enhancer Serum gjør underverker som får dem til å vokse ut med ultraspeed.

Ulrikke Lund har brukt Eye Lash Enhancer Serum 5 ml

Les Ulrikkes egne ord

Produktinformasjon
Andre har også kjøpt

Beauty Kit - Eyes
1495,-
Skin Renewal
960,-
Whitening System
680,-

Produktinformasjon
Anmeldelser