Skin Renewal i gruppen Hud hos Swiss Clinic AB (OBSK13013-SET)
Skin Renewal
Skin Renewal
Skin Renewal
space
Nållengde:

space
Antall:

Vurdering på Skin Renewal i gruppen Hud hos Swiss Clinic AB
Vurdering på Skin Renewal i gruppen Hud hos Swiss Clinic AB

Skin Renewal

Hudbehandlingen består av to produkter som sammen stimulerer kollagenproduksjonen. Fine linjer, rynker og arr reduseres, huden blir strammere og mykere, elastisiteten forbedres og grove porer blir mindre.

960,-
Lagerstatus:
Fraktstatus: Fri frakt
Delbetaling fra 120,-/måned

Kjøpsvilkår

Noen av kundene våre har fortalt om hvordan det gikk da de brukte dette produktet!

Les mer...

Hemmeligheten bak behandlingen Skin Renewal er kombinasjonen av de to produktene. Mikronålbehandlingen Skin Roller lager små mikrokanaler i huden og lurer huden til å tro at den er skadet slik at legeprosessen og kollagenproduksjonen starter. Med små mikrokanaler i huden absorberes mengder med de aktive ingrediensene fra serumet Rejuvenating Serum. De aktive ingrediensene vil virke i dybden og styrker hudens legeprosess slik at ny frisk hud dannes.

Behandlingen stimulerer og fornyer huden – innenfra og utenfra. Fine linjer, rynker og arr reduseres, huden blir mykere, blodsirkulasjonen stimuleres, elastisiteten forbedres og grove porer blir mindre. Huden får en jevnere farge og blir mer motstandsdyktig. En effektiv hudbehandling som bremser hudens aldringsprosess og bevarer hudens vitalitet og energi.

 • Enkel behandling av rynker, eksem, arr og utslett
 • Stimulerer hudens kollagenproduksjon
 • Setter fart på hudens egne legeprosesser
 • Lager ny hud
 • Bremser hudens aldringsprosess og bevarer dens vitalitet og energi
 • Stimulerer forynging av hudcellene
 • Parfymefri – Ikke testet på dyr

(Produktet Swiss Sanitizing Spray er ikke inkludert i dette settet. Det krever at du legger til dette produktet, hvis du vil at den skal følge med samme leveranse.)

Lengdeguide – Finn størrelsen som passer deg!

Huden blir noe rød av behandlingen, så utfør gjerne behandlingen på kvelden slik at huden får hvile i løpet av natten.

 • Rengjør huden som skal behandles og desinfiser gjerne nålene med Swiss Sanitizing Spray
 • Rull deretter Skin Roller frem og tilbake i noen minutter i flere ulike retninger.
 • Smør huden umiddelbart med serumet Rejuvenating Serum
 • Gjenta behandlingen hver dag i 5–7 dager og la deretter huden hvile like lenge. Gjenta så behandlingen.

(Produktet Swiss Sanitizing Spray er ikke inkludert i dette settet. Det krever at du legger til dette produktet, hvis du vil at den skal følge med samme leveranse.)

Tips

Ikke ha det travelt med behandlingen. Rull frem og tilbake med rette drag og passe trykk for å oppnå optimalt resultat. Pass på å rulle i minst fire retninger: vertikalt, horisontalt og diagonalt begge veier. Vi anbefaler deg å rulle i ca. 3–5 minutter, men også at du tilpasser bruken av rolleren til din hud. Føler du at huden blir øm eller irritert, bør du vente med ytterligere behandling helt til huden har innhentet seg. Gjenta prosessen med behandling og hvile helt til du har oppnådd ønsket resultat.

Andre har også kjøpt

Fornøyde kunder

Marna Haugen, Hudterapeut

Marna Haugen, Hudterapeut

? Fordi jeg har jobbet som hudpleier har jeg prøvd så og si alt, og jeg er veldig glad i hudpleie som det er litt action med ? som gir synlige resultater. Derfor valgte jeg Swiss Clinic.

Anna Rasmussen, Mammablogger

Anna Rasmussen, Mammablogger

? Nå kan jeg gå uten sminke og føle meg like fin som når jeg går med masse dekkende sminke.

Marianne Jemtegård, Fashion expert

Marianne Jemtegård, Fashion expert

- De små hormonelle utbruddene som kan dukke opp er helt borte på halepartiet, og i tillegg våkner jeg opp med silkemyk hud hver dag, sier hun.

Silje Arntsen, Mammapermisjon

Silje Arntsen, Mammapermisjon

? Jeg er kjempefornøyd med at det faktisk funker! Dette er noe jeg virkelig anbefaler til alle som har hudproblemer de ønsker å forbedre

Swissclinic.no bruker cookies. Ved fortsatt navigering på siden godkjenner du bruken av cookies.

Jeg har forstått Les mer...
Du må velge Feilaktig format (DDMMYYXXXXX) Forkert format, forsøg venligst igen Forkert ID, forsøg venligst igen Du skal indtaste et navn Du skal indtaste Du skal indtaste Forkert kode, forsøg venligst igen Uventet fejl, kontakt vores kundeservice Midlertidig tomt
Lagre Anonym Grip sjansen akkurat nå Godkjenn kjøpsvilkår! Rediger Gavekort Mine bestillinger Legg til Betalingsbeløp: Frakt: Din rabatt: Eks MVA ,- 5 Fjerne 4 Mine Abonnement
Live Chat