Swiss Clinic | Swiss Diet 14 dager

Handlekurv

Swiss Diet 14 dager i gruppen Dietter hos Swiss Clinic AB (IBD16001)
Produkt:

Swiss Diet 14 dager

Pris:
595,- / 490,-

Swiss Diet er verdens første vektreduserende gele, med bærsmak. Fibergeleen er praktisk pakket i luksuriøse porsjonsposer for enkelt å kunne nytes hvor det måtte være. Swiss Diet gir deg metthetsfølelse og gjør det lettere å unngå unødvendig småspising mellom måltidene. Med Swiss Diet kan du enkelt, og på en naturlig måte, beholde vekten din eller gå ned i vekt – uten slankepiller eller medisinske preparat.

Swiss Diet 28 dager får du her for 490 kr.

Les mer...
Antall: 
Fri frakt, levert innen 1-2 virkedager og gratis retur.
Klarna Logo

Choose to pay before or after you receive your products.

Del produktet med vennene dine
Produkt

Swiss Diet

ÅR MED PERFEKSJON

ÅR MED PERFEKSJON

Swiss Diet er en revolusjonerende fibergele som inneholder Glucomannan konjak. Denne kostfiberen kommer fra roten til en plante, og er det eneste naturlige virkestoffet som vitenskapelig bevist bidrar til vektreduksjon. Den er pakket smart i porsjonsposer, er kalorifattig og smaksatt med bær.

Et dagsforbruk av Swiss Diet fibergele består av tre porsjonsposer. Swiss Diet selges i pakker på 14 eller 28 dagers forbruk.

Swiss Diet binder væske, sveller i magen og gir en naturlig metthetsfølelse. Produktet er et opplagt supplement for deg som ønsker å gå ned i vekt, beholde vekten, fullføre 5:2-dietten f.eks. eller som på en enkel måte ønsker å kontrollere sultfølelsen med en naturlig metthetsfølelse.

Swiss Diet bør inntas 3 ganger om dagen sammen med et glass vann for å oppnå best mulig effekt. Den smarte pakken og den friske smaken sørger for at fibergeleen kan spises hvor som helst. Produktet er enkelt å ta med seg og tåler temperaturendringer.

Legg merke til at hver porsjonspose kun inneholder 14 kalorier og ikke erstatter måltider. Swiss Diet hjelper deg med å gå ned i vekt i kombinasjon med en kalorifattig diett.

Porsjonsposen er enkel å ta med seg i vesken eller i jakkelommen. Du river bare opp et hjørne og svelger geleen sammen med vannet.

Ta en porsjonspose før hvert måltid sammen med et glass vann. Tre ganger om dagen.

Inkludert i pakken

42x Swiss Diet

14x Day Containers

Swiss Diet

  • Swiss Diet er en revolusjonerende fibergele som inneholder Glucomannan konjak.
  • Den er pakket smart i porsjonsposer, er kalorifattig og smaksatt med bær.
  • Produktet er enkelt å ta med seg og tåler temperaturendringer.
  • Swiss Diet hjelper deg med å gå ned i vekt i kombinasjon med en kalorifattig diett.

Inneholder

Teksturert Glucomannan-konjakk (1053 mg), jordbærkonsentrat, glyserol, aroniakonsentrat, natriumsitrat, sitronsyre, natriumbenzoat, xantangummi, vann.

Produktinformasjon
Andre har også kjøpt

Eyelash Enhancer Serum (6 ml)
990,-
1440,-
Red Eye Relief
280,-
310,-
Skin Roller
420,-

Produktinformasjon
Anmeldelser