Swiss Clinic | Swiss Diet 28 dager Swiss Clinic | Swiss Diet 28 dager

Handlekurv

Diet Fiber Gel 28 dager i gruppen Dietter hos Swiss Clinic AB (IBD16001-SET)
Produkt:

Diet Fiber Gel 28 dager

Pris:
790,-

Diet Fiber Gel er verdens første vektreduserende gele, med bærsmak. Fibergeleen er praktisk pakket i luksuriøse porsjonsposer for enkelt å kunne nytes hvor det måtte være. Diet Fiber Gel gir deg metthetsfølelse og gjør det lettere å unngå unødvendig småspising mellom måltidene. Med Diet Fiber Gel kan du enkelt, og på en naturlig måte, beholde vekten din eller gå ned i vekt – uten slankepiller eller medisinske preparat.

Diet Fiber Gel 14 dager får du her for 490 kr.

Les mer...
space
Antall:

Fri frakt, levert innen 2-3 virkedager.
Fri frakt, levert innen 2-3 virkedager.
Del produktet med vennene dine
Produkt

Diet Fiber Gel

ÅR MED PERFEKSJON

ÅR MED PERFEKSJON

Diet Fiber Gel er en revolusjonerende fibergele som inneholder Glucomannan konjak. Denne kostfiberen kommer fra roten til en plante, og er det eneste naturlige virkestoffet som vitenskapelig bevist bidrar til vektreduksjon. Den er pakket smart i porsjonsposer, er kalorifattig og smaksatt med bær.

Et dagsforbruk av Diet Fiber Gel fibergele består av tre porsjonsposer. Diet Fiber Gel selges i pakker på 14 eller 28 dagers forbruk.

Diet Fiber Gel binder væske, sveller i magen og gir en naturlig metthetsfølelse. Produktet er et opplagt supplement for deg som ønsker å gå ned i vekt, beholde vekten, fullføre 5:2-dietten f.eks. eller som på en enkel måte ønsker å kontrollere sultfølelsen med en naturlig metthetsfølelse.

Diet Fiber Gel bør inntas 3 ganger om dagen sammen med et glass vann for å oppnå best mulig effekt. Den smarte pakken og den friske smaken sørger for at fibergeleen kan spises hvor som helst. Produktet er enkelt å ta med seg og tåler temperaturendringer.

Legg merke til at hver porsjonspose kun inneholder 14 kalorier og ikke erstatter måltider. Diet Fiber Gel hjelper deg med å gå ned i vekt i kombinasjon med en kalorifattig diett.

Porsjonsposen er enkel å ta med seg i vesken eller i jakkelommen. Du river bare opp et hjørne og svelger geleen sammen med vannet.

Ta en porsjonspose før hvert måltid sammen med et glass vann. Tre ganger om dagen.

Inkludert i pakken

84x Diet Fiber Gel

28x Day Containers

Diet Fiber Gel

  • Diet Fiber Gel er en revolusjonerende fibergele som inneholder Glucomannan konjak.
  • Den er pakket smart i porsjonsposer, er kalorifattig og smaksatt med bær.
  • Produktet er enkelt å ta med seg og tåler temperaturendringer.
  • Diet Fiber Gel hjelper deg med å gå ned i vekt i kombinasjon med en kalorifattig diett.

Inneholder

Teksturert Glucomannan-konjakk (1053 mg), jordbærkonsentrat, glyserol, aroniakonsentrat, natriumsitrat, sitronsyre, natriumbenzoat, xantangummi, vann.

Topp tre vanligeste spørsmål

Topp tre vanligeste spørsmål

Kan jeg påbegynne en behandling når jeg tar medisin?

Det finnes ingenting som tyder på at man ikke kan det, men Swiss Clinic råder deg til å avstå og rådføre deg med fastlegen din om inntak av lignende produkter.

Kan jeg blande geleen i drikke?

Geleen kan blandes ut i vann, men det går like bra å svelge den på én gang. Men kombiner uansett alltid med minst 3 dl vann.

Har geleen noen smak?

Geleen har en forfriskende smak av skogsbær.
There are currently no blogs connected to this article.

Produktinformasjon
Andre har også kjøpt

Eyelash Enhancer Serum (6 ml)
990,-
Red Eye Relief
280,-
Skin Roller
420,-

Produktinformasjon
Anmeldelser