Swiss Skin Roller i gruppen Hud hos Swiss Clinic AB (OBSK13011-VA)
Swiss Skin Roller
Swiss Skin Roller
Swiss Skin Roller
Nållengde: 
Antall: 
Vurdering på Swiss Skin Roller i gruppen Hud hos Swiss Clinic AB
Nyhet
Vurdering på Swiss Skin Roller i gruppen Hud hos Swiss Clinic AB

Swiss Skin Roller

Vår unike mikronålbehandling Swiss Skin Roller har 540 mikronåler av japansk kirurgisk stål. Et fantastisk verktøy som ved bruk stimulerer hudens egen kollagenproduksjon og reproduksjon av nye hudceller.

Den hjelper deg på en naturlig måte med å reparere problemer som rynker, arr samt å slette ut strekkmerker.

Lagerstatus:
Fraktstatus: Fri frakt
Delbetaling fra 95,-/måned

Kjøpsvilkår

Kampanje
Antall:
0
Andre har også kjøpt
Produkt

Noen av kundene våre har fortalt om hvordan det gikk da de brukte dette produktet!

Les mer...

Swiss Skin Roller kan brukes til behandling av flere ulike hudproblemer. En hudroller bidrar til forynging av huden blant annet gjennom økt kollagenproduksjon og økt blodsirkulasjon. Den er et utmerket redskap for anti age-behandling, fjerning av hudormer og for å gi huden spenst og glød.

En Swiss Skin Roller har 540 små mikronåler laget av kirurgisk stål. Etter noen få minutters bruk lager den tusenvis av tynne mikrokanaler i huden. I kombinasjon med bruk av riktig hudpleieprodukt oppnår du en rask og naturlig legeprosess. Etter behandlingen med Swiss Skin Roller absorberer huden opptil 300 % mer påført serum eller gele, takket være mikrokanalene.

Når du drar rolleren over huden i ulike retninger, stimulerer den produksjonen av nytt bindevev og hudceller, som i sin tur sletter ut ujevnheter og gir deg en friskere hud.

Swiss Skin Roller er et perfekt verktøy for å behandle og fornye huden på egen hånd.

Les gjerne mer om hudbehandlingen Swiss Skin Renewal som vant 1. premie på Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2015 i kategorien Årets Innovation. Den er testet og hyllet av både hudterapeuter, skjønnhetsredaktører og kjente profiler innen skjønnhetspleie.

Behandlingen består av både Swiss Skin Roller og serumet Rejuvenating Serum.

Det er ekstremt viktig at du rengjør din Swiss Skin Roller og sørger for at den desinfiseres nøye etter hver behandling. Vi har utviklet Swiss Sanitizing Spray som passer perfekt både til Swiss Skin Roller og huden din. Swiss Sanitizing Spray inneholder også vitamin E og Aloe Vera.

For å kjøpe hudrolleren som gir akkurat deg best resultat, anbefaler vi lengdeguiden vår.

Huden blir noe rød av behandlingen, så utfør gjerne behandlingen på kvelden slik at huden får hvile i løpet av natten.

  • Trinn 1. Rengjør huden som skal behandles og desinfiser gjerne området med Swiss Sanitizing Spray.
  • Trinn 2. Rull deretter Swiss Skin Roller frem og tilbake i noen minutter i flere ulike retninger. Ikke glem å rengjøre huden etterpå med Swiss Sanitizing Spray.
  • Trinn 3. Smør huden umiddelbart etterpå med serumet Rejuvenating Serum, slik at de aktive ingrediensene trenger dypt inn i huden.
  • Trinn 4. Gjenta behandlingen daglig i 5–7 dager og la deretter huden hvile like lenge. Gjenta deretter behandlingen.

TIPS

Ikke ha det for travelt med behandlingen. Rull frem og tilbake med rette drag og passe trykk for å oppnå optimalt resultat. Pass på å rulle i minst fire retninger: vertikalt, horisontalt og diagonalt begge veier.

Vi anbefaler deg å rulle i ca. 3–5 minutter, men også at du tilpasser bruken av rolleren til din hud. Føler du at huden blir øm eller irritert, bør du vente med ytterligere behandling helt til huden har innhentet seg. Gjenta prosessen med behandling og hvile helt til du har oppnådd ønsket resultat.

Det er ekstremt viktig at du rengjør din Swiss Skin Roller og sørger for at den desinfiseres nøye etter hver behandling. Vi har utviklet Swiss Sanitizing Spray som passer perfekt både til Swiss Skin Roller og huden din. Swiss Sanitizing Spray inneholder også vitamin E og Aloe Vera.

Du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice for spørsmål om bruk av produktene våre.

LENGDEGUIDE

Lengden på nålene du bør velge på din Skin Roller henger sammen med hvor følsom hud du har, men også først og fremst hvilken del av kroppen du vil behandle og hvorfor. Huden i ansiktet og på halsen er langt mer følsom enn huden på baksiden av lårene dine, derfor bør man velge en kortere nållengde til ansiktet. Ønsker du å bruke Swiss Skin Roller som en anti age-behandling, bør du også velge kortere nållengde enn om du vil behandle et hudproblem som f.eks. rynker.

Vi har laget en oversiktlig guide for å gjøre valget lettere for deg. Du finner den her: Lengdeguiden

Et tips er å starte behandlingen med en av de kortere nållengdene og suksessivt øke nållengden i takt med at du og huden din har vendt seg til behandlingen. Hvis du vedlikeholder og rengjør hudrolleren din nøye etter hver behandling, er dette et fantastisk rimelig redskap som du vil ha nytte av i lang tid

Andre har også kjøpt

Fornøyde kunder

Marna Haugen, Hudterapeut

Marna Haugen, Hudterapeut

– Fordi jeg har jobbet som hudpleier har jeg prøvd så og si alt, og jeg er veldig glad i hudpleie som det er litt action med – som gir synlige resultater. Derfor valgte jeg Swiss Clinic.

Anna Rasmussen, Mammablogger

Anna Rasmussen, Mammablogger

– Nå kan jeg gå uten sminke og føle meg like fin som når jeg går med masse dekkende sminke.

Marianne Jemtegård, Fashion expert

Marianne Jemtegård, Fashion expert

- De små hormonelle utbruddene som kan dukke opp er helt borte på halepartiet, og i tillegg våkner jeg opp med silkemyk hud hver dag, sier hun.

Silje Arntsen, Mammapermisjon

Silje Arntsen, Mammapermisjon

– Jeg er kjempefornøyd med at det faktisk funker! Dette er noe jeg virkelig anbefaler til alle som har hudproblemer de ønsker å forbedre

Swissclinic.no bruker cookies. Ved fortsatt navigering på siden godkjenner du bruken av cookies.

Jeg har forstått Les mer...
Du må velge en størrelse Feilaktig format (DDMMYYXXXXX) Forkert format, forsøg venligst igen Forkert ID, forsøg venligst igen Du skal indtaste et navn Du skal indtaste en e-mailadresse Du skal indtaste en kommentar Forkert kode, forsøg venligst igen Uventet fejl, kontakt vores kundeservice Midlertidig tomt
Lagre Anonym Grip sjansen akkurat nå Godkjenn kjøpsvilkår! Rediger Gavekort Mine bestillinger Legg til Betalingsbeløp: Frakt: Din rabatt: Betaling: ,- 5 Fjerne 4 Mine Abonnement
Live Chat