Om Swiss Clinic Om Swiss Clinic
Handlekurv

Om Swiss Clinic

Eksklusive skjønnhetsbehandlinger som man utfører selv i hjemmet og som gir et langvarig resultat.


Swiss Clinic samarbeider med ledende utviklere over hele verden og med et team i Sveits. Målet er å utvikle høyteknologiske skjønnhetsprodukter og behandlinger med aktive, naturlige ingredienser

Ordene i varemerket "Swiss Clinic" symboliserer vårt skjønnhetskonsept. "Swiss" betegner sikkerhet, kvalitet og presisjon, mens "Clinic" henviser til en forandring med et synlig og varig resultat

 

SWISS CLINIC ER NEVNT I

  • Lantliv Logotyp
  • Metro Logotyp
  • Plaza Logotyp
  • Hälsa och fitness Logotyp

Et naturlig syn på skjønnhet

Vårt syn på skjønnhet og vårt produktsortiment fyller tomrommet mellom kosmetikk og medisinske inngrep. Sminke er populært, men dekker bare helse- og skjønnhetsproblemer midlertidig. Skjønnhetsinngrep på den andre siden, er ikke en ønskelig løsning for de fleste og er ofte svært dyrt.

Vi utvikler produkter og behandlinger som gir deg og din kropp optimale forutsetninger for å hente frem din naturlige skjønnhet - både innenfra og utenfra. Vår ambisjon er at alle produkter skal speile og reflektere vårt varemerkeløfte - Swiss Clinic.

Produktsikkerhet

Vi har en innovativ og kreativ tilnærming til utviklingen av produkter. Vi bruker det beste fra vitenskap, natur og design og er alltid i takt med de seneste trendene, men vi kompromisser aldri med kvalitet eller sikkerhet.

Vi sikrer høyest mulig kvalitet gjennom vår sentrale produksjon, men stoler på lokale aktører i distribusjon. Samtlige leverandører følger de spesifikke, lokale kravene til sporbarhet, sikkerhet og utslipp.

Gjennom vårt engasjement i bransjeforeningen Cosmetics Europe, støtter vi aktivt arbeidet for en sikrere og mer harmonisert skjønnhetsbransje. Swiss Clinic AB er registrert på mattillsynet, vi benytter oss ikke av dyreforsøk og er stolte medlemmer av PETA.

Alle Produkter
Trygg E-handel Swiss Quality

Resultatgaranti

Nøkkelen til fornøyde kunder er vår resultatgaranti som gjelder for hele sortimentet vårt. Gjennom kliniske studier forsikrer vi at produktene virkelig gir de resultatene vi garanterer deg som kunde.

Våre kosmetiske produkter er dermatologisk testet og vår helsekostserie følger retningslinjene som EFSA (European Food Safety Authority) krever for livsmiddelstrygghet.

Alle Produkter

Et populÆrt konsept

Varemerket Swiss Clinic har siden starten hatt stor framgang og raskt etablert seg på det skandinaviske skjønnhetsmarkedet. Etterspørselen etter sikre, effektive og innovative produkter med varige resultater, vokser stadig, og vi er stolte av å ha hjulpet tusenvis av kunder med deres skjønnhetsproblemer.

Våre produkter og ingredienser har vunnet anerkjennelse hos hudterapeuter og bransjeeksperter verden over, og vi utvikler stadig nye metoder for å skape effektive behandlinger.

Alle Produkter

Returadress:

Swiss Clinic C/O Bonver Logistics

Postens Godscenter Oslo (PGO)

Alfasetveien 24

0668 Oslo, Norge