Swiss Clinic AB vinner rettssak vs Ame Pure Swiss Clinic AB vinner rettssak vs Ame Pure
Handlekurv

Swiss Clinic vinner rettssaken mot Ame Pure

I januar 2016 lanserte Swiss Clinic flere av sine godt storselgende skjønnhetsbehandlinger og

Produkter hos Norges største forhandler innen kosmetikk - VITA AS. VITA er et milliardselskap som nøye kvalitetssikrer sine leverandører før de inngår samarbeid.

Gjentatte forsøk på å sabotere dette samarbeidet førte til en rettsprosess i 2016 i Norge mellom Swiss Clinic og Ame Pure. Swiss Clinic vant denne tvisten på alle punkter, og i tillegg til korrigeringer måtte også Ame Pure betale store beløp som følge av dommen. Swiss Clinic vant rettssaken mot Ame Pure, og du kan lese mer om dommen her.

 

Fakta om Swiss Clinic

Swiss Clinic er et registrert varemerke og et svensk selskap (Swiss Clinic AB, 556776-5622), som ble startet i Stockholm, Sverige av to svensker. I dag er Swiss Clinic eid av anerkjente venturekapitalforetak, private investorer og grunnleggere som har forblitt i selskapet. Swiss Clinic er også registrert i Norge som en NUF: https://www.purehelp.no/m/company/details/swissclinicab/913537629

Swiss Clinic produkter og behandlinger utvikles i Zürich, Sveits, og produseres i Sveits, Italia, England og Canada.

Swiss Clinic er medlem av fagforeningene KLF i Norge og KTF i Sverige og samarbeider med spesialister i dermatologi (hudleger) - Hudcentrum.

Våre produkter selges i Skandinavia hos de største forhandlerne av skjønnhetsprodukter; hos VITA i Norge, Åhléns i Sverige og hos Matas og Magasin i Danmark.

Swiss Clinic har vunnet flere priser i konkurranser mot verdens største merkevarer. Her er noen av prisene/kåringene:

"Årets oppfinnelse"Swedish Beauty & Cosmetics Awards

"Selektiv hudpleie" på den Norwegian Cosmetics Awards

“Beauty Tool of the Year” på Danish Beauty Awards

"Skin Care Brand of the Year" av skjønnhetsredaktørene på Aftonbladet i Sverige

"Skjønnhetsfavoritter" på Costumes leserpris

 

Sammenligninger og konkurranse

Vi får ofte spørsmål om eller sammenligninges med forskjellige selskaper og produkter. Sammenligninger er en naturlig del av beslutningsprosessen, og konkurranse synes vi er bra. Det bidrar til et sunt og bedre marked for forbrukeren. Konkurranse må skje under like og rettferdige forhold. Her har vi fremhevet informasjon om dette emnet som kan være nyttig å ha med seg i den prosessen.

 

Er du mer nysgjerrig på Swiss Clinic eller våre produkter og behandlinger som du kan bruke hjemme, vennligst kontakt oss så vi kan hjelpe deg. Du kan kontakte oss på telefon 23 960 530, email: info@swissclinic.no, via chat på nettsiden eller via Facebook: https://www.facebook.com/SwissClinicNO

 

Tips

Er du nysgjerrig på en aktør i markedet, oppfordrer vi deg til å gjøre god research og være kildekritisk. Med Google finner du enkelt informasjon, men ikke glem å tenke på hvem avsenderen av informasjonen er, og dobbeltsjekk informasjonen i andre kilder. Stol på magefølelsen, og husk at ting som høres for godt ut til å være sant, sjelden ender med en positiv overraskelse til slutt. Lykke til!