Tannblekingsgel – refill | SWISS CLINIC Tannblekingsgel – refill | SWISS CLINIC

Handlekurv

Professional beauty treatments, at home
Whitening System (Refill) i gruppen Tenner hos Swiss Clinic AB (OBTWG11004)
Whitening System (Refill)
Produkt:

Whitening System (Refill)

Pris:
450,-

Whitening System Refill er for de som allerede har formet munn skuffer.

Behandlingen med Whitening System tannblekingsgel fjerner misfarginger og flekker på tennene dine og gir deg blendende hvite tenner raskt enkelt og trygt*.

*Resultatet kan variere fra person til person

Les mer...
Antall: 
Levert innen 2-3 virkedager.
Del produktet med vennene dine
Produkt

Whitening System

Skinnende hvit

Skinnende hvit

Er du plaget av misfarging og flekker på tennene? Eller ønsker du kanskje et litt hvitere smil? Whitening System er en av våre mest populære produkter. Med god grunn.

Med Whitening System kan du regne med et langvarig resultat. Tennene holder seg vanligvis hvite i 1–2 år etter en grundig behandling.

Resultatet er raskt og effektivt: Tennene dine blir hvite på noen få dager. Produktet er skånsomt for emalje og tannkjøtt og gir ingen ising.

Vi tilbyr et produkt som er 70–90 % billigere, men som gir samme resultat som hos tannlegen. Produktet er utviklet i samarbeid med tannleger.

Dypp en skinne om gangeni 80 °C varmt vann i 2-7 sekunder. Sett skinnen inn i munnen så snart kantene begynner å bøye seg.

Børst tennene nøye.

Smør tannblekingsgeleen på tannskinnen

La behandlingen sitte i 45 minutter den første gangen, og forleng tiden med 15-20 minutter for hver omgang

Gjenta daglig helt til du oppnår ønsket resultat, alt fra 3 dager til 2 uker.

Inkludert i pakken

Whitening tandblekningsgel

Whitening System

  • Du kan enkelt utføre behandlingen hjemme.
  • Langvarig resultat
  • Resultatet er raskt og effektivt
  • Produktet inneholder opptil 36 behandlinger.

Inneholder

Propylenglykol, Glyserin, Vann, Natriumbikarbonat, Karbomer, Karboksimetylcellulose, Trietanolamin, Povidon (PVP), Menthol, Glimmer (Mica), Hydrogenperoksid, Titandioksid (CI 77891)

*Swiss Clinic Whitening System contains 0,1% Hydrogen Peroxide and fully registered on CPNP.

Topp tre vanligeste spørsmål

Topp tre vanligeste spørsmål

Bruker Swiss Clinic samme tannbleking som tannlegerne?

Ja, vi selger akkurat det samme produktet som tannleger. Geleen vi selger får du også hos tannlegen din, bare til en høyere pris. Vi selger kun produkter som inneholder en konsentrasjon av de virkestoffene som anbefales av tannlegeforbundet.

Når du går til tannlegen og bestiller en tannbleking så tilpasses tannskinnene for hånd i et laboratorium, noe som er veldig tidskrevende og kostbart. Med Swiss Clinics tannbleking får du spesialtilpassede skinner som du former selv. På denne måten sparer du ikke bare tid, du slipper også kostnadene ved å tilpasse skinnene. Resultatet blir det samme, bare til en mye lavere pris (70-90% billigere).

Hvordan foregår tannblekingen?

Tannblekingen med skinne og gelé er en bleking som kalles oksidasjonsmetoden. Den oksiderende bestanddelen av geleen frigjør enslige syreatomer, kalt frie radikaler, som deretter bryter ned de organiske molekylene (misfargingen).

Behandlingsperioden varierer mellom 3-7 dager, avhengig av hvor misfargede tennene dine er og hvor mye hvitere tenner du ønsker. Normalt ser du resultatet etter allerede 2-3 dager.

Ved hver tannbleking bør du bruke mellom 1/4 ml - 1/2 ml per skinne per gang. Påfør et tynt lag lengst frem i skinnen slik at det akkurat dekker utsiden av tennende dine. Påfører du for mye gelé vil det presses ut og legge seg på tannkjøttet.

 

Detaljerte instruksjoner med bilder finnes på produktsiden Whitening System.

Inneholder Whitening System skadelige stoffer?

Vår tannbleking er spesielt utviklet av tannleger slik at det er trygt, bekvemt og gir et bra resultat. Vårt system er nøyaktig det samme som tannleger anvender og det finnes ingen studier som peker mot at det er skadelig.

Emaljen påvirkes ikke ved bruk av vår tannbleking. De frie radikalene påvirker bare organisk materiale og etterlater dermed emaljen helt upåvirket.

Tannblekingsgeleens antiseptiske egenskaper rengjør tannkjøttet. Det kan derimot oppstå irritasjoner på tannkjøttet om man er ekstremt sensitiv. Du unngår dette enkelt ved å enten tørke bort overflødig gele som ligger inntil tannkjøttet, eller ved å legge litt vaselin på tannkjøttet før hver behandling.

There are currently no blogs connected to this article.
There are currently no blogs connected to this article.

Produktinformasjon
Andre har også kjøpt

Beauty Kit - Eyes
890,-
Verdi 1100kr
Whitening System
490,-
590,-

Produktinformasjon
Anmeldelser